Предстоящи събития на 2 март
Секция: Предстоящи събития
02 Март 2021 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 2 март

/КРОСС/София.
От 11.00 часа пред Докторския паметник вицепрезидентът Илияна Йотова ще участва в традиционното поклонение за загиналите медици в Руско-турската освободителна война, организирано от Българския червен кръст.
***
София.
От 11.00 часа в зала 3 на Народното събрание заместник-председателят на парламента Валери Симеонов и делегация, водена от държавния секретар на Министерския съвет на Унгария Миклош Шолтес, ще дадат пресконференция. Предвидена е и церемония по връчването на награда на Валери Симеонов от името на българската общност в Унгария.
***
София.
От 16.00 часа в Централната избирателна комисия ще се проведе жребий за определяне на поредните номера на партиите и коалициите, регистрирали кандидатски листи, в бюлетината за гласуване за народни представители на 4 април 2021 г.
***
София.
От 10.00 часа в БТА ще се проведе пресконференция на тема „Надпартиен консенсус за ускорено развитие на здравеопазването".
***
София.
От 11.00 часа пред Докторския паметник ще бъде отслужена панахида по повод 143-годишнината от Освобождението на България.
***
София.
От 13.00 часа Българската агенция за инвестиции /БАИ/ организира годишните награди „Инвеститор на годината". Министерството на икономиката ще генерира линк в платформата ZOOM, където ще може да се наблюдава събитието.
***
София.
От 15.00 часа в Областен информационен център - София ще се проведе пресконференция във връзка с дейностите по проект „Патронажна грижа -София", Процедура „Патронажнагрижа за възрастни хора и лица с увреждания- компонент 2", Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г.
***
София.
От 15.00 часа в Чешкия център ще бъде открита изложбата „Никъде нищо, някъде нещо".
***
Видин.
От 11.30 часа в залата на Общински съвет - Видин ще бъдат връчени трудовите договори на назначените по проект „Патронажна грижа + в Община Видин",Направление 1.
***
Добрич.
От 11 00 часа в малката заседателна зала в хотел „България", пресконференция щя дадат Кандидатите за народни представители на ПП „Възраждане" в Добрички многомандатен избирателен район.
***
Перник.
От 09.30 часа в зала „Панорама" ще се проведе заседание на Общинския съвет.
***
Разград.
От 11.00 часа в бистро клуб „Зайо Байо" ще се проведе пресконференция, на която официално ще бъде представена листата от кандидати за народни представители от ПП „ВМРО-БНД". В 12.00 часа на площад „Ларго" по повод Националния празник патриотите от ВМРО-Разград ще раздават на жителите на община Разград български знамена и картички с информация за празника.
***
Стара Загора.
От 14.30 часа в офиса на ПП ГЕРБ ще се проведе пресконференция, на която ще бъдат представени кандидатите за народни представители от 27-и МИР - Стара Загора.