Джулия Робъртс и Джордж Клуни отново заедно в “Билет за Рая”
Секция: Шоубизнес
02 Март 2021 07:53
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джулия Робъртс и Джордж Клуни отново заедно в “Билет за Рая”

/КРОСС/ Известният екранен тандем Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще играят заедно в новия филм "Билет за рая", съобщава РТС.

Джулия Робъртс и Джордж Клуни играят разведена двойка, която се събира и отива в Бали, за да попречи на дъщеря им да направи същата грешка, която правят те преди 25 години, сключвайки брак.
В новата "Универсална" романтична комедия „Билет за Рая", режисирана от Ола Паркър, Джулия Робъртс и Джордж Клуни ще бъдат заедно за пети път в един и същ филмов проект.

Въпреки че преди година заяви, че повече няма да снима романтични комедии, Джулия наруши думата си, може би заради дългогодишното си приятелство с Джордж Клуни.

Веднъж актрисата разкри, че приятелството им е едно от редките и искрени в Холивуд. Това се потвърждава от Клуни. На церемонията по награждаването на Британската академия за филмово и телевизионна изкуство /БАФТА/ през 2013 г., когато Клуни получава специална награда за Стенли Кубрик за успех във филма, Джулия я обяви, а актьорът отговори с думите:

„За мен беше голямо удоволствие да гледам как ставаш жената, каквато си сега. Тя е невероятна майка, прекрасна съпруга и страхотна приятелка. "Наистина е чест да я имам до себе си тази вечер", казва Джордж Клуни.

В един разговор Клуни разкрива, че Джулия често посещава къщата му на езерото Комо в Италия и че е намерила страхотен баланс със съпругата му Амал Клуни.