Мая Манолова: Грешката ми е, че предложих Пеевски за председател на ДАНС
Секция: ПОЛИТИКА
06 Март 2021 09:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Мая Манолова: Грешката ми е, че предложих Пеевски за председател на ДАНС

/КРОСС/ В студиото на „Панорама" по БНТ Мая Манолова, каза че те са единствените, които поставят обикновените хора в центъра на усилията им, защото недосегаемите си имат политици, власт, пари. „Обикновените хора в България живеят трудно, най-бедни, най-болни. Това искаме да променим - обикновените хора да станат приоритет на държавата".

Искаме изборите да бъдат първата крачка на връщане към нормалността, категорична е Мая Манолова.

Управлението на КОВИД кризата беше провал за управляващите, категорична е Манолова. „Сега би следвало решението да е едно - и то е ваксини, ваксини, ваксини".

Относно борбата с корупцията, Мая Манолова каза, че те са предложили тяхната алтернатива на модела на „чекмеджето" и тази алтернатива е техният план за незабавна подкрепа на обикновените хора. „На първо място там са поставени доходите на българските граждани - освобождаване от данък на най-ниските доходи е едно от предложението например. Първият проект за решение, който ще внесем в следващия парламент ще бъде проект за създаване на Парламентарна комисия по ревизията, за да знаят хората къде са отишли техните пари".

Аз неведнъж съм признавала свои грешки и своята грешка, че заявих, че съм предложила Пеевски за шеф на ДАНС, обясни Манолова.

Ние казахме ясно, че никога с ГЕРБ, ДПС и техните патерици, подали сме ръце за взаимодействие, категорична е Манолова.

Корумпираното управление на Борисов е най-големият проблем, смята Манолова.