Проспериращата бананова мутроландия
Секция: Интервюта
06 Март 2021 12:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Проспериращата бананова мутроландия

/КРОСС/ Онуй днес отново раздава пари. Не от чекмеджето, разбира се, а от държавния бюджет. Последните дни се е съсредоточил върху религиозното, явно чувства грешната си душа особено застрашена и търси индулгенция. Или пък съжаление от хората.

Дори на Бог му дойде в повече мазненето на мазното Онуй и днес се спъна, като се прекръсти. Направо знак свише да не прекалява, че прекалена мутра и Богу не е драг. С раздаването на пари Онуй го докарва. Само, че проблемът е друг. Много бизнеси загиват. Помощи получиха близките до мутрите и някои, които се въртят около властта.

Така например фирмата на втората в една отровна листа получи 10 000 лева, че изнемогвала в кризата. А малките семейни фирми не изнемогват, те загиват. Затънали в заеми, наеми и кредити, с клиенти, които още се чудят и не знаят дали да пестят парите или да се отпуснат. Което води до рецесия.

Бедността е слонът в стаята ни, за който никой не говори. Имаме банани, имаме мутри, имаме и много, много бедни. Много от които работещи. Които са толкова отчаяни вече, че дори нямат сили да се съпротивляват.

Мутрите, психодесните и евроатлантическите ни съюзници ни докараха до състоянието на мутренска бананова република. А всъщност, бананите вече ни омръзнаха. Запазете си ги за чуждите посолства, в които ходите да се кланяте и за прайдовете!

Ние си искаме България - нашата! И достоен живот за българите!

Елена Гунчева/фейсбук