Димитър Михайлов: Да обединим усилията си в грижа за най-нуждаещите се
Секция: БЪЛГАРИЯ
23 Март 2021 11:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Димитър Михайлов: Да обединим усилията си в грижа за най-нуждаещите се

Кандидат за народен представител направи емоционално послание по повод поредното затягане на мерките

/КРОСС/ В тези тежки дни повече от всякога е необходимо да намерим това, което ни обединява - добрината, солидарността и човещината. Това каза кандидатът за народен представител от „БСП за България" от 25 МИР Димитър Михайлов.

„Във времена на масови фалити, бедност и отчаяние, ви призовавам да обединим усилията си в грижа за най-нуждаещите се наши съграждани - възрастните хора, хората в неравностойно социално и здравословно състояние", заяви той.

„Обръщам се към всички вас, за да ви призова към съпричастност и взаимопомощ. Предстоят ни 10 дни на изпитание. Дни, в които отново рискуваме да се поддадем на страха, несигурността, отчаянието и загубата на надежда за промяна и оптимизъм", каза социалистът.

Димитър Михайлов сподели, че когато са стартирали инициативата „Топъл обяд" в партньорство с Районния съвет на БСП в квартал "Люлин", районната младежката организация и местна пицария, е очаквал, че ще срещне хора, които имат нужда от подкрепа и прясно приготвена храна и ще бъде полезен.

„Това, което не очаквах е, че сърцето ми ще кърви при всяка стисната ръка, че очите ми ще се пълнят със сълзи при подаване на всяко пликче в отрудените ръце на нашите възрастни съграждани", каза Михайлов.

„Болките, очакванията, вярата, с които тези хора гледаха към бъдещето, ми даде още повече увереност, че стъпвам на правилния път към гарантирането, с всички усилия и труда си, на по-достоен, щастлив и сигурен живот за всички хора, независимо от политическите им пристрастия и житейска философия", добави още кандидатът за депутат от „БСП за България".

„Нека всеки от нас, там, където е, с каквото му е по силите, да помогне на близък, съсед, майки и хора в неравностойно положение, хора със затруднение в зрението, социално слаби, приятели или непознати в нужда", призова Димитър Михайлов.