Мария Бакалова се появи на корицата на британско списание (СНИМКА)
Секция: Шоубизнес
26 Март 2021 13:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Мария Бакалова се появи на корицата на британско списание (СНИМКА)

/КРОСС/ Мария Бакалова краси на корицата на британското списание Glass. Това е първата корица за българската актриса, която ще се бори за статуетка Оскар в категорията най-добра актриса в поддържаща роля.

„Толкова съм щастлива да споделя първата си корица с вас!", написа в Instagram Мария Бакалова, като публикува и снимка на въпросната кор
„Благодаря на списание Glass и невероятните хора, които работиха с мен за страхотното интервю", допълва актрисата.

За фотосесията Мария Бакалова е облечена в Dior.

Изданието също публикува снимка корицата в Instagram. В поста от Glass уточняват, че Мария Бакалова е направила уникален пробив, партнирайки на Саша Барън Коен в един от най-популярните филми на 2020 година - „Борат 2".Бакалова спечели сърцата на цял свят с ролята на Тутар. Освен че се посмяхме, научихме и много важни уроци от нея - за смелостта, независимостта и поемането на рискове, допълват от Glass.

Мария Бакалова е първата българка, номинирана за Оскар в категорията най-добра актриса в поддържаща роля. Американската Академия за кинематографично изкуство и наука номинира Бакалова за изпълнението ѝ в "Борат 2" (Borat Subsequent Moviefilm), където актрисата играе ролята на Тутар - дъщерята на Борат.

За ролята на Тутар тя беше отличена с награда "Изборът на критиците".

Участието в лентата на Саша Барън Коен донесе на актрисата и номинация за "Златен глобус", но Бакалова загуби от Розамунд Пайк, която беше отличена за ролята ѝ във филма "Много ми пука".