Предстоящи събития на 31 март
Секция: Предстоящи събития
31 Март 2021 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 31  март

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 ч. чрез видеоконферентна ще се проведе редовно правителствено заседание.
***
София.
От 10.00 ч. 13-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Георгиев за организиране и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Райна Бачева за упражняване на принуда спрямо обвиняем, свидетел или експерт и манипулиране на технически записи.
***
София.
От 10.00 ч. 22-ри състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Николай Мечков, Златко Кънев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
ОТ 10.00 ч. 8-ми състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Амир Ал Хусаини и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10:30 часа във връзка с епидемиологичната обстановка в страната, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия организира онлайн публична среща (пресконференция
***
София.
От 11.00 часа на онлайн платформата на БФБ в Cisco Webex®: https://webex545.my.webex.com/meet/webex ще се състои публично представяне на първия и единствен по рода си в България Green Finance & Energy Centre - think tank за устойчиви финанси и енергетика.
***
София.
От 11.00 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Симеон Симеонов и други за участие в ръководството на престъпна организация или група.
***
София.
От 13.00 ч. 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Сейфелдин Ауда по производство за определяне на общо наказания. ХV НЧД 531/2021
***
София.
От 13.30 ч. 10-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Никола Балабанов и група за участие в ръководството на престъпна организация или група.
***
София.
От 13.30 ч. 11-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Николов и група за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Михаил Стефанов за престъпления по чл. 108 НК.
***
Видин.
От 14.00 ч. в Медийния център на партера в сградата на Общинската администрация кметът д-р Цветан Ценков ще връчи трудовите договори на новоназначените работници в Общинското предприятие „Чистота, озеленяване и благоустройство".
***
Кюстендил.
От 14.00 ч. в залата на читалище „Братство" Общинският съвет в Кюстендил ще проведе заседание.
***
Ловеч.
От 9.00 ч. в храм „Св. Троица" Негово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Преждеосвещена св. Литургия.
***
Пловдив.
От 13.00 ч. в зала 7 на Пловдивски районен съд 3-ти наказателен състав ще разгледа дело срещу А. А. М.
***
Пловдив.
От 9.00 ч. в 10 зала на Окръжен съд - Пловдив ще бъде разгледано дело срещу А. Ч.
***
Смолян.
От 13.00 ч. ще се проведе онлайн заседание на Общинският съвет - Смолян.

Парламентарни избори 2021
***
Пловдив.
От 09.00 ч. в индустриална зона „Марица" министърът на икономиката и кандидат за народен представител от листата на коалиция ГЕРБ - СДС за Стара Загора Лъчезар Борисов и Здравко Линкин, председател на Съвета на директорите „Интерлинк Груп" АД, ще положат първа копка за изграждането на високотехнологичен завод за алуминиеви профили за прозоречни решения и фасади. Ще присъстват зам. областният управител Петър Петров, кметът на Община Марица Иванов, кметът на Пловдив Здравко Димитров и зам.-кметът Стефан Стоянов, инж. Пламен Панчев - изпълнителен директор на „Тракия икономическа зона", Йордан Фиданов - управител на „Профилинк" ООД, и Дани Каназирева, водач на листата на ГЕРБ - СДС за Пловдивска област.