Wizz Air с нов летен маршрут от София до Закинтос
Секция: Туризъм
31 Март 2021 18:27
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Wizz Air с нов летен маршрут от София до Закинтос

/КРОСС/ Wizz Air днес обяви, че добавя нова лятна дестинация към софийската си мрежа. София - Закинтос е поредният вълнуващ маршрут, който компанията ще стартира от България на 13 юни 2021 г. Билетите са вече в продажба и всички желаещи могат да направят резервация на wizzair.com или през мобилното приложение на WIZZ на цени от само 58.99 лева*.

Остров Закинтос, наричан още Занте, е третият по големина от Йонийските острови и едно от най-интересните места в Гърция. Божествено красивите му плажове и изобилието от природни чудеса не оставят никого равнодушен. Има безброй много причини да посетите Закинтос. Сините пещери, разположени в северната част на острова, са една от задължителните причини и спирки! Наречени така заради зашеметяващо тюркоазения цвят на водата вътре в тях, която се отразява по скалите, пещерите са открити през 1897 г. и днес са изключително популярна забележителност.

Красивите местни плажове, разбира се, са друга притегателна сила - с техния фин, бял вулканичен пясък, тюркоазено синя вода, ярко слънце, бели скали и водни забавления, те ще оправдаят не просто очакванията, а мечтите ви. Например, плажът Навагио, или плажът на корабокрушенците, е наистина удивително място. Разположен в близост до китното планинско село Волимес, това е един от най-красивите (и фотографирани) плажове в цяла Гърция, където можете да видите останки от истински кораб, претърпял корабокрушение. Заслужава си да посетите и остров Маратониси, който се намира в средата на залива Лаганас. Не само формата му напомня на костенурка, но той е и едно от местата, където гнездят прочутите големите морски костенурки карета-карета, които днес са застрашен от изчезване вид.

Както и да решите да прекарате почивката си на Закинтос, островът ще ви изкуши и плени и с гостоприемство, страхотни морски деликатеси, узо и шеметен нощен живот. А когато и да решите да пътувате до острова това лято, с изгодни цени от само 58.99 лева* сега е идеалният момент да направите резервация на wizzair.com. За допълнително спокойствие Wizz Air препоръчва на клиентите да добавят и WIZZ Flex към резервацията си. Така пасажерите ще могат да бъдат сигурни, че ако обстоятелствата се променят и решат да пътуват на друга дата или до друга дестинация, могат да променят своята резервация. Използването на тази услуга, която е допълнителна защита, ще даде спокойствието, от което пътниците се нуждаят през сегашните несигурни времена.

Wizz Air също любезно напомня на пътниците да се запознаят със строгите здравни и хигиенни мерки, въведени от превозвача за защита на пътниците и екипажа. Докато HEPA филтрите на всички самолети на Wizz Air вече филтрират 99.97% от вирусите и бактериите във въздуха, новите протоколи на компанията съдържат мерки за физическа дистанция, осигуряват ултра чиста среда на борда и ограничават всякакви ненужни социални контакти, така че пътниците на WIZZ да се чувстват уверени, че пътуват безопасно до желаната дестинация.

МАРШРУТ
ДНИ
ЦЕНИ ОТ*
НАЧАЛО
СОФИЯ – ЗАКИНТОС Четвъртък, събота 58.99 лева 13 юни 2021 г.