Предстоящи събития на 2 април
Секция: Предстоящи събития
02 Април 2021 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 2 април

/КРОСС/ Предстоящи събития с участието на кандидатите за народни представители от "БСП за България" в София

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР Благовест Кирилов, Теодора Овчарова, Георги Ангелов, Юлиян Генов, Ивайло Маринов, Ивайло Павлов, Ивона Вълева и Иван Вачев между 9 и 13 часа ще се срещнат с граждани на метростанция "Жолио Кюри".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на пазара в квартал "Мусагеница".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Георги Свиленски, Александър Грозданов, Светослав Стойков, Методи Костадинов, Жени Стайкова и Володя Нейков между 17 и 19 часа ще се срещнат с граждани в парк "Вл. Заимов".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 24 МИР Николай Маринов, Борис Цветков, Огнян Радев, Илияна Попова, Владимир Манов и Ели Спасова-Пенева между 17 и 19 часа ще се срещнат с граждани на Лъвов мост, "Драз махала".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Анна Славова, Петър Колев, Пламен Владимиров, Стоян Цветков, Емил Дриндалов и Ценко Стоянов между 9 и 13 часа ще се срещнат с граждани в центъра на квартал "Курило".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Иван Гранитски, Стефан Начев, Николай Цонков, Георги Миланов, Петранка Тодорова, Марина Богданова и Красен Раковски между 9 и 13 часа ще се срещнат с граждани в центъра на квартал "Горна баня".

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Антон Кутев, Радина Гечева, Мая Александрова, Тодор Костадинов, Георги Томов, Екатерина Димитрова и Владислав Велинов ще се срещнат с граждани от 9 и 13 часа пред минералната баня в "Овча купел", а от 16:30 до 19 - пред магазин "Фантастико" в ж.к. "Надежда" 3.

Кандидатите за народни представители на "БСП за България" от 25 МИР Станислав Младенов, Димитър Михайлов, Тодор Мишев, Александър Симеонов, Емил Рошкев, Владислав Тодоров и Захари Бисеров между 15 и 19 часа ще се срещнат с граждани на метростанция "Обеля".

Кандидати за народни представители от 24 МИР символично ще засадят по 4 липови фиданки от 11 часа в парк "Възраждане"; от 14 часа в Борисовата градина между детска площадка "Слончето" и езерото с лилиите; от 15 часа на ул. "Попова шапка" на ъгъла с бул. "Ситняково"; от 16 часа в квартал "Банишора" между бл. 27 и 28. Акцията е по инициатива на кандидата за народен представител Янко Янков.