LinkedIn вече има функция за видео профили
Секция: Технологии
04 Април 2021 18:08
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LinkedIn вече има функция за видео профили

/КРОСС/ Социалната мрежа се използва от над 740 млн. души и се утвърди като водеща платформа за професионална реализация в уеб пространството. Публикуването на полезна информация и откриването на бъдещи работодатели не е единственият фокус за LinkedIn. Последните ъпдейти са насочени към подобряването на възможностите за онлайн обучения, кариерно развитие и комуникация с други потребители в профилите.

Ако използвате LinkedIn ще е добре да научите за подобренията в последната актуализация на платформата. Интеграцията им към всички акаунти ще става на етапи и ще се реализира през следващите няколко седмици. Първата интересна функция е свързана с опцията да използвате кратък видео клип, за да представите качествата си в максимално атрактивна светлина.

Това ще е възможно с Cover Story функцията, която ще предложи още по-интерактивен начин да сърфираме в потребителските профили на LinkedIn. Всеки потребител ще разполага със възможността да прояви креативност и сам да избере как да се промотира с видео в популярната платформа.

След това ще видите оранжев пръстен около профилната снимка, която е допълнена от превю на вашето видео. което ще се пуска директно във вътрешната част на рамката. Изчисленият показват, че разговорите в LinkedIn са се увеличили с повече от 50% през последните 12 месеца.

Разработчиците на компанията са създали функция с името Creator Mode, която е достъпна от Dashboard секцията на акаунтите. Предвидена е опция да добавяте хаштагове, за да информират останалите в кои категории и теми публикувате съдържание най-често.

В горната част на интерфейса ще видите "Connect" и "Follow" бутоните, с които удобно да управлявате своите разговори и да комуникирате с другите хора. Актуализацията вече е налична за ограничен брой потребители.