Предстоящи събития на 5 април
Секция: Предстоящи събития
05 Април 2021 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 5 април

/КРОСС/***
София
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Георгиев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 15-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Страхил Бенчев Гановски за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. 23-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Борислав Борисов за квалифицирани състави на изнудване.

***
София
От 10.00 ч. 3-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Георги Димитров и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 10.00 ч. 19-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Ахмед Башев за умишлена безстопанственост.

***
София
От 10.30 ч. 20-ти състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Неда Бенова за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 13.30 ч. 1-ви състав на Специализирания наказателен съд ще разгледа дело срещу Янко Колев и други за образуване и ръководене на организирана престъпна група.

***
София
От 15.00 ч. в зала „Мусала" на хотел „Хилтън" ще се проведе пресконференция на международните наблюдатели на парламентарните избори 2021.

***
Бургас
От 10.00 - 20.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов", в Експозиционна зала, ет. 1 ще бъде представена „Колекция" - изложба на преподаватели и студенти от катедра „Графика" - НХА

***
Бургас
От 10.00 - 20.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов", в книжарницата, ет. 2 ще има представяне на няколко бургаските издателства.

***
Бургас
От 10.00 - 20.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов" , в зала на кафенето, ет.2/Коридор, ет. 2 ще бъде представена изложба „Хумор от Бургазъ".

***
Бургас
От 10.00 - 20.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов" в интерактивната зала на ет. 2 ще се проведат демонстрации на работа с 3D принтер и 3D образователна програма

***
Бургас
От 10.00 - 20.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов" в експозиционната зала на ет. 4 в „Архиви" ще бъде представена изложба съвременно изкуство Венелин Шурелов, Дарина Пеева, Дора Славова, Иво Бистрички, Симеон Шивачев и Стойко Даскалов

***
Бургас
От 14.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов" в зрителната зала на ет. 3 ще започне документално кино - "Чудото бургаски театър".

***
Бургас
От 17.00 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов" в зрителната зала на ет. 3 предстои прожекция на филм за живота и творчеството на бургаския художник Румен Статков - "Небето, което целува морето" реж. Росен Петров, с гости Румен Статков и Росен Петров.

***
Бургас
От 18.00 ч. в Спортна зала „Младост" ще започне волейболен мач от календара на НВЛ Национална волейболна лига, Супер Лига- мъже - полуфинал: ВК „Нефтохимик 2010" - ВК „ Левски".

***
Бургас
От 18.30 ч. в Новата сграда на РБ „П. К. Яворов" в Зала на кафенето на ет.2/Изложбена зала, ет. 1 ще бъдат отбелязани 130 години от рождението на Константин Петканов.

***
Велико Търново
От 13.00 ч. в камерна зала на великотърновския театър ще се проведе пресконференция.

***
Добрич
От 10.00 ч. във „Фейсбук" на Младежки център - Добрич ще се състои събитието #Cover.

***
Пловдив
От 9.00 ч. в 2 зала Окръжен съд Пловдив ще продължи делото срещу А. Д.

***
Търговище
От 17.30 ч. в Аргалерията на библиотека „Петър Стъпов" ще се проведе изложба , Жените по света през погледа на Станка Вълчанова".