Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Април 2021 16:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Христо Мутафчиев демонстрира физзарядка, а Милена Славова кара рокерски мотор по чипровски килим

при Митко Павлов в „Събота вечер с БНТ"

/КРОСС/ Тази събота (10 април 2021 г.), отваряме отново портала за забавление с щурото шоу „Събота вечер с БНТ" с водещ Митко Павлов.
Христо Мутафчиев, ще ни разкаже куп забавни истории, сред които как са го преследвали мутри, за да... му върнат пари. Актьорът споделя какво се случва с него, когато трябва да целуне колежка на сцената. Освен това, Христо ще проведе вечерна физзарядка и ще покаже на водещия техники, които е усъвършенствал с фитнес треньорката си.
За първи път в световната история на телевизията, рок легендата Милена Славова, ще кара рокерски мотор по чипровски килим в студиото на „Събота вечер с БНТ". Ще научим как и дали, жената с екстравагантни визии приема модерните прически на дъщеря си и как с помощта на ножица, кабел и мощен токов удар можете да оформите бретона си. Задават се и нови хитове от дуета Милена и Митко Павлов, които ще чуете и видите за първи път тази събота. 
За да е още по-горещо, на гости на Павлов ще бъде и скандалната Санта Китана заедно с балета си. Изпълнението, което ще покажат е за червена точка. Не една, но колкото и червени точки да сложим - все ще са им малко.

Фитнесът за широки усмивки отваря в събота по БНТ1.
Гледайте „Събота вечер с БНТ" тази събота, 10 април, в 21:00 ч.


За предаването

Още преди старта си през септември, новото съботно вечерно-развлекателно шоу на БНТ 1, обеща да не бъде поредното забавно предаване, създадено в изконните традиции на българското токшоу, а формат, който ще поддържа коремната ви преса във форма... чрез смях. И спази обещанието си.
Екипът се е постарал да забавлява всички пред малкия екран, като показва най-абсурдните и най-странните новини, чрез впечатляващи видеа и комични колажи. А гостите са много, но без интервютата, повтарящи шаблонните диалози, завършващи с въпроси относно бъдещите творчески планове. Всяка събота вечер зрителите виждат познати лица, но в напълно нова светлина, които се изправят пред предизвикателства, игри, експерименти и провокации - поднесени с много хумор и по нов, нетрадиционен начин.
Шоуто представя и много нови личности, чиито истории ще накарат устата ви да стои отворена поне 60 минути. А след това неминуемо ще говорите за тях с приятелите си!
Разбира се, че има и водещ. Е, той не е просто тв водещ, защото това е Митко Павлов, а втори като него няма!