Любо Киров подготвя нов албум с “Целуни ме“
Секция: Шоубизнес
09 Април 2021 12:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Любо Киров подготвя нов албум с “Целуни ме“

Изпълнителят обяви концерт в Античен театър Пловдив на 15-ти юни

/КРОСС/ Любо Киров вълнува поколения меломани с творчеството си както само той умее, а новият му сингъл "Целуни ме" е перфектното музикално бягство, от което имаме нужда в момент като този. По музика и текст на Любо, песента е вдъхновена от вълната на 90-те години и е първи трак от предстоящия му нов албум, който ще излезе по-късно тази година.

"Целуни ме" носи онова чувство за младост, сила и свобода, усещането да си влюбен, способен да обичаш себе си, живота и хората около теб, наслаждавайки се на всеки миг. Текстът на песента крие в себе си както лично послание, така и едно общо за живота, който живеем и нещата, които ни се случват през тази тъжна година. Посветена е на изживяните и пропуснатите моменти с хората, които обичаме и ни обичат.

"Целувката е начин да изразим чувствата и страстта, която изпитваме, без да използваме думи. Целувката е най-искреният израз на обич и привързаност. Тя винаги е загадка. Има много лица и за всеки един момент има целувка, с която можем да кажем "Здравей", "Обичам те", "Пази се", "Радвам се да те видя", споделя Любо.

Преди няколко дни Любо обяви и предстоящ концерт, който ще се проведе на 15-ти юни в Античен театър Пловдив, а интересът към него е по-голям отвсякога.

Официалната премиера на "Целуни ме" е днес (09.04), в 10:00 ч. в радио ефира, както и във всички дигитални стрийминг платформи - Spotify, Deezer, Apple Music, Tidal и др.