Жена почина след побой в София
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Април 2021 16:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Жена почина след побой в София

/КРОСС/46-годишна жена е починала след побой в столицата. Задържан е мъжът, с когото тя е живеела на семейни начала, съобщава БНР.

Жената е открита на 8-и април в безпомощно състояние в жилище в столичния квартал „Бенковски". Малко по-късно е станало ясно, че тя е починала вследствие на побой, а по тялото ѝ са открити следи от насилие. 

По случая полицията вече е задържала мъж на около 57 години. Той е живеел на семейни начала с убитата и е заподозрян за извършител на тежкото престъпление. В момента арестуваният е с мярка за задържане до 72 часа, наложена му от прокурор. 

В социалните мрежи братът на убитата жена съобщава, че сестра му е била жертва на системен тормоз и насилие, без право на оказване на медицинска помощ. 

По случая работи Второ районно полицейско управление в София под надзора на прокуратурата. Не е ясно дали убитата е подавала жалби и сигнали за тормоз и насилие в полицията до момента.

Агенция „Фокус" уточнява, че тялото на починалата е транспортирано в Съдебна медицина, където са установени след от насилие.