Катрин Зита-Джоунс мечтае да яде сладкиши до края на дните си
Секция: Шоубизнес
12 Април 2021 09:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Катрин Зита-Джоунс мечтае да яде сладкиши до края на дните си

/КРОСС/ Наскоро 51-годишната Катрин Зита-Джоунс даде ново интервю за "Уолстрийт Джърнъл", в което сподели тайните си за красота. И така, на въпрос на журналиста как успява да остане толкова стройна като в началото на кариерата си, актрисата призна, че зад това има много работа. За да се поддържа във върхова форма, Катрин Зета-Джоунс е принудена да яде изключително здравословни храни. Освен това звездата сподели съкровената си мечта: някой ден тя иска да преяде с торти и други сладкиши и да не брои калориите.

„Когато наистина остарея, ще приемам много витамини, защото искам да ям само десерти до края на дните си. Всъщност ям изключително здравословна храна, защото трябва. Мечтата ми е да ям само сладкиши. Това е моята цел", каза Катрин.

Не толкова отдавна в интервю за New Beauty актрисата призна, че в живота е много по-различна от онази Катрин, която се появява на червения килим под светлините на прожекторите. Според актрисата, само у дома в кръга на най-скъпите и обичани хора, 76-годишния съпруг Майкъл Дъглас и две деца, тя се чувства максимално комфортно.

„Невинаги съм същата Катрин Зита-Джоунс. През повечето време съм само Кет. Кет е жена, свита на дивана със семейството си. Не всички я познават, но това е добре. Всъщност аз съм много затворен човек, обичам да имам собствен личен живот. Не съм от онези, които публикуват свои снимки в социалните мрежи от банята или със съпруга си от джакузито", споделя Катрин.