Триковете на Борисов
Секция: Анализи
14 Април 2021 10:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Триковете на Борисов

/КРОСС/ Като актьор с изтъркани номера. Като застаряващ мафиот, на когото му трябва време да се поизправи и да намери начин да отмъсти - така изглежда в края на управлението си премиерът Бойко Борисов.

Триковете му са стари и познати, но това не го притеснява да ги пробутва. Обяснява, че е незаменим и никой друг не може да се справи с тежките задачи по управлението на страната. Предлага експертен кабинет - за да управлява и да усвоява европари възможно най-дълго.

Когато трябва да хвърли прах в очите - иска свикване на Велико народно събрание. Със същата лекота, с която щедро раздава обществени пари, така Борисов от години раздава и депутати.

Твърди, че новите избори не са решение - скъпи били и нищо нямало да е по-различно. И пак от години драматично се отказва от депутатското си място още преди да е свикан новоизбраният парламент. И докато през 2005-а ЦИК не одобри това, сега вече всичко е възможно.

И по време на летните протести, и сега Борисов е готов на всичко, за да може ГЕРБ да е в управлението до края на годината.

Бойко Борисов не издържа и в изборната нощ даже се върна в миналото си от 90-те.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=MEdKvkhbMF4&t=76s

Източник: Сега