"Къмпинг Градина" отваря врати на 1 май
Секция: Туризъм
14 Април 2021 15:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Къмпинг Градина" отваря врати на 1 май

/КРОСС/ Лятото ще започне по-рано тази година в „Къмпинг Градина". Още на 1 май със специални цени любимият за няколко поколения къмпинг ще отвори вратите си за първите ентусиасти, които искат да прекарат пролетните празници не къде да е, а на морето.
След като през изминалата година къмпингуването се доказа като един от най-сигурните и спокойни избори за почивка, а интересът към „Къмпинг Градина" и обновената му модерна база и луксозните бунгала на брега на морето, беше повече от голям, сега от къмпинга са готови за още по-успешен сезон. Отстъпките за резервации през май стигат до -20%.
Гостите на „Къмпинг Градина" могат да се насладят както на автентична и комфортна морска почивка, разполагайки своята каравана на електрифицирани и водоснабдени парцели на първа или втора линия на плажа, така и на по-луксозно къмпингуване - в някое от 110-те модерни бунгала, които се превърнаха в хит през миналия сезон.

За собствениците на каравните са осигурени и изцяло обновени и модерни общи бани, санитарни помещения и зони за миене, които се почистват и дезинфекцират по няколко пъти на ден.

Едно от големите предимства на луксозния „Къмпинг Градина" е широката, красива плажна ивица. Чадърите и шезлонгите също ще бъдат поставени на по-голямо разстояние - в унисон със здравните препоръки, и за удобство на плажуващите.