Брад Пит и Харисън Форд ще връчват „Оскари
Секция: Шоубизнес
15 Април 2021 09:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит и Харисън Форд ще връчват „Оскари

/КРОСС/ Американската академия за филмови изкуства и науки обяви списъка с актьори и известни личности, които ще бъдат домакини на 93-те награди „Оскар" на 25 април в „Долби Тиътър" в Лос Анджелис.

Между тях са звездите Харисън Форд, Брад Пит и Холи Бери. Списъкът включва още Рене Зелуегер, Хоакин Финикс, Лора Дърн и режисьора Бонг Джун-хо, чийто филм "Паразит" спечели наградата за най-добър филм миналата година, съобщиха продуцентите на церемонията.

Водещ на нощта на Оскарите ще бъде Глен Уайс, добре познат експерт по този тип събития, но с помощта на режисьора Стивън Содърбърг, който отговаря за продукцията.

Академията обяви, че 93-тата церемония по традиция ще се проведе в „Долби Тиътър" в Лос Анджелис, но ще включва участия и от други места. До всички номинирани беше изпратено писмо с искане за физическо присъствие на церемонията.

„Ще се опитаме да осигурим приятна и безопасна вечер за всички, които ще присъстват физически, както и за милионите киномани по целия свят", казаха организаторите и добавиха, че на място ще има тестове за коронавирус.

Тази година "Мънк" на Дейвид Финчър с участието на Гари Олдман стана фаворит за „Оскар" с най-много номинации - 10.