Жена икономист и световен шампион по шах, е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренска групировка
Секция: Анализи
26 Април 2021 11:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Жена икономист и световен шампион по шах, е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренска групировка

/КРОСС/ По повод връщането на мандата от "Има такъв народ" стана ясно, че:

- Слави Трифонов няма намерение да става премиер. Всички, които се вълнуваха - Ама каааак, Слави ли ще ни бъде премиер!?, могат да се успокоят.
- Жена икономист и световен шампион по шах, каквато предлага за премиер "Има такъв народ", е по-добър избор от пожарникар бодигард от мутренски групировки (по-този въпрос някои смятат, че мутрата е по-добър вариант, но не са мнозинство).
- Възмущението, което се лееше от симпатизанти на "Демократична България" срещу партията на Слави прерасна в съжаление, че тя няма да прави правителство. Що така? Защо не се възмутиха, че "Демократична България" обяви подкрепа за правителство с мандата на "Има такъв народ", ами тихо потриват ръце друг да вади въглените от огъня?
- Кой е против нови избори и се е хванал като удавник за сламка за правителство на "Има такъв народ" с 51 депутати в парламента?
- Нови избори дават шанс на всеки - и Борисов се надява да качи резултата, и "Демократична България", и "Има такъв народ", и БСП, и патрЕотите, и "Възраждане". И Божков дори. Избори начесто са нещо характерно в много страни в последните години (в Испания 4 пъти за 4 години, в Израел 4 пъти за 2 години, във Великобритания и т. н.).
- След Борисов ще има няколко преходни правителства и избори почти всяка година поне още три пъти. Такива са последствията от мафиотското управление.

Иван Бакалов, Фейсбук