Дни преди "Евровизия" Виктория зарадва испанската публика
Секция: Шоубизнес
01 Май 2021 13:22
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Дни преди "Евровизия" Виктория зарадва испанската публика

/КРОСС/ Активна подготовка за "Евровизия" за българската представителка в конкурса Виктория Георгиева. Броени дни преди дългоочакваното музикално събитие, певицата се радва на вниманието на чуждестранна публика, след гостуването си в испанска телевизия.

Поканата за участие в испанското телевизионно предаване била неочаквана, но несъмнено много вълнуваща. Идва след хиляди съобщения на испански меломани в социалните мрежи и след десетки публикации в най-големите испански медии.

Това беше първото ми интернационално присъствие в такова голямо предаване, което си е доста голям успех. Беше много хубаво, защото имах възможността да изпълня песента си за "Евровизия", споделя Виктория.

А посрещането и отношението към нея били повече от възхитителни.

Много топло ни посрещнаха там, испанците полудяха, защото специално за тях направихме испанска част в песента, за да може и те да разбират за какво става въпрос и естествено да ги зарадваме и да, беше наистина много хубаво преживяване.

Испания ми е много любима държава, ходила съм няколко пъти там и наистина се чувствам като у дома си, като съм там. Публиката реагира страхотно, за жалост нямаше публика на живо, но пък хората кооито очакваха и ми писаха и на лично в социалните мрежи коментари очакваха, много и останаха до 1:30-2 ч през нощта само и само да изляза да пея, което ми стопли душата. И много хубаво реагираха, и просто ми показват страшно много подкрепа и обич, което е много важно, не крие емоцията си младата певица.

За Виктория пътуването до Испания ще остане специално и заради кратката, но приятна среща с испанския представител на песенния конкурс - Блас Канто.

Аз много го харесвам и мисля, че и той мен и има някаква много хубава енергия между нас и даже замисляме може би нещо да направим заедно, той е страхотен.

До пътуването в Ротердам остават около 10 дни, а с всеки следващ ден нетърпението и вълнението растат.

Това си се случва веднъж в живота или два пъти в моя случай, само че не се случи миналата година. Надявам се да накарам България да се гордее с мен. Надявам се, че цяла Европа и Австралия ще ме подкрепят, разбира се и българите в чужбина, на които много разчитам и това могат да го направят на BULGARIA 2021.com , това е сайтът, платформата, която създадохме с екипа ми и там могат да намерят всичката информация, с която могат да ме подкрепят.

Виктория ще излезе на голямата сцена във втория полуфинал на 20 май в Ротердам.