Италиански комедиант се влюби в Хелън Мирън, защото е ваксинирана
Секция: ЛЮБОПИТНО
02 Май 2021 08:36
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Италиански комедиант се влюби в Хелън Мирън, защото е ваксинирана

/КРОСС/ Носителката на редица кинонагради, сред които Оскар и Бафта, британската актриса Хелън Мирън и италианският комик и певец Кеко Дзалоне, чието истинско име е Лука Паскуале Медичи, сформираха невероятен тандем и заснеха видеоклип, в който отправят дискретно и шеговито послание към хората да се ваксинират срещу новия коронавирус, пишат Кориере дела сера и италианското издание на Венити феър.

Клипът е към латино парчето на Кеко Дзалоне La vacinada, което в превод от португалски означава "Ваксинирана". Текстът на парчето е смесица от италиански, испански, португалски и диалект от италианската област Пулия. Действието в клипа към песента се развива в провинция Саленто в Южна Италия. Това не е случайно. Там в град Тиджано Хелън Мирън и съпругът й, режисьорът Тайлър Хакфорд притежават масерия - типична италианска селска каменна къща. Мирън е обявена за почетна гражданка на Тиджано и редовно се включва в местни прояви и кампании.

Клипът към песента на Кеко Дзалоне с участието на Хелън Мирън е пропит със силно чувство за хумор, а посланието за ваксиниране срещу коронавируса е ненатрапчиво. Сюжетът във видеото започва с това, че Кеко Дзалоне, в ролята на млад испански турист, търси пътя до местна забележителност и попада на селянка от Саленто, която работи в градината си. В ролята се превъплъщава Хелън Мирън, която упътва заблудения турист на перфектен италиански език.

И точно в този момент небрежно смъкнатият й ръкав и оголеното й рамо привличат погледа на псевдотуриста. Той веднага задава въпроса: Ваксинирана ли сте? И когато получава отговор: Да, разбира се, той се влюбва във възрастната жена незабавно, сякаш ваксинирането срещу COVID-19 има привлекателната сила на безпаметното влюбване. Клипът продължава с чувствено-шеговити сцени на споделена интимност между Хелън Мирън и Кеко Дзалоне, като в даден момент, те дори плетат заедно или танцуват страстно. Ненатрапчивото послание на клипа е, че всичко това е възможно именно след поставена ваксина, която кара хората да се чувстват в по-голяма безопасност и отново да преоткрият близостта след месеците на социална изолация.