Поли Генова обяви първи самостоятелен концерт
Секция: КУЛТУРА
03 Май 2021 12:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Поли Генова обяви първи самостоятелен концерт

/КРОСС/ Поли Генова ще зарадва феновете си с първи голям самостоятелен концерт. Спектакълът, който носи символичното име „#1", ще се проведе в Античния театър в Пловдив на 30 юли тази година. Новината беше обявена лично от Поли снощи на живо в ефира на Нова телевизия в „Забраненото шоу на Рачков".

С концерта изпълнителката отбелязва 30 години на сцена. Тя ще представи уникално шоу със специално създадени концертни версии на песните и впечатляваща хореография към тях.

Почитателите на хубавата музика ще имат възможността да чуят както нови парчета, така и хитовете „LAST NIGHT", превърнала се в най-слушаната песен в родния ефир, „How we end up", която направи пробив в MTV, „If Love Was A Crime", която донесе впечатляващото четвърто място на България на Евровизия 2016, и много други. Заедно с Поли на сцената на Античния театър като гост-изпълнители ще се качат някои от най-обичаните български артисти.

„Мечтая за този момент от години и съм безкрайно развълнувана, че се случва точно в този етап от живота ми и то на най-голямата открита сцена в страната. Нямам търпение заедно да споделим това преживяване!", заяви Поли Генова.

Билетите за концерта на Поли Генова в Античния театър в Пловдив вече са в продажба в мрежата на EVENTIM онлайн и в обекти в цялата страна - бензиностанции OMV, магазини Office 1 Superstore, Технополис, книжарници Orange и други. Събитието ще се проведе с ограничен брой зрители съобразно всички изисквания на здравните институции и при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.