Драго Симеонов разказва за срещата си с извънземни
Секция: БЪЛГАРИЯ
05 Май 2021 12:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Драго Симеонов разказва за срещата си с извънземни

Актьорите Стефания Кочева и Ники Станоев споделят пикантни истории от снимачния площадка на новия български сериал „Порталът", а Прея избяга от гръцкия си работодател, за да покаже кикбокс на токчета и акапален миш-маш в „Събота вечер с БНТ"

/КРОСС/ Тази събота (8 май 2021 г.), забавлението продължава с вечерното шоу на обществената телевизия - „Събота вечер с БНТ". В 21:00 ч., водещият Митко Павлов ще ни срещне с интелигентния хумор на радиоводещият Драго Симеонов, който ще си признае какви ги върши по време на ефир, скрито от слушателите. Какви гафове е сътворил с гостите си и как е водил предаване „добре подпийнал". Ще разберем за срещите на Драго с извънземни и срещата му с Господ до един контейнер за смет и за манията му към боклука. Симеонов ще демонстрира и как създава инстантен комедиен разказ в едно супер смешно предизвикателство.
 
Героите от новия хитов сериал на БНТ „Порталът" - Стефания Кочева и Ники Станоев, ще се телепортират на диванчето на Митко Павлов с пикантни истории зад кадър. Една от тях е как случайно попаднал на снимачната площадка таксиметров шофьор едва не е получил инфаркт, преминавайки през „Порталът". Ще разберем, как така и двамата актьори от сериала са били ухапани и ритани от магаре и от кон. Стефания и Ники са ни подготвили и разходка в миналото с ретро предмети.
 
За музиката и забавлението ще се погрижи и Прея, която избяга от гръцкия си работодател, за да седне на дивана на Митко. В студиото тя ще демонстрира атрактивен кикбокс на токчета. Ще разберем и защо певицата се вижда с гаджето си само в събота. За десерт ще я предизвикаме на акапелен миш-маш, в който ще ни скрие шапката с хибрид между Били Айлиш и Братя Аргирови. 
 
Гледайте „Събота вечер с БНТ" тази събота, 8 май, в 21:00 ч.