4 иновации от платформата на motorola – “Ready For”, които ни сближават по празниците и правят работата от вкъщи по-ефективна
Секция: Технологии
07 Май 2021 14:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
4 иновации от платформата на motorola – “Ready For”, които ни сближават по празниците и правят работата от вкъщи по-ефективна

/КРОСС/ Във времена, в които близкият социален контакт със семейството отдава път на онлайн срещите, а конференциите и дори партитата са с постоянна локация Zoom, все повече имаме нужда от различен тип преживяване, което да ни накара да се почувстваме истински близо до любимите си хора. Тук на помощ идва иновативната платформа за десктоп функционалност Ready For от motorola, която подсилва потребителското усещане във всеки един аспект от техническите способности на телефона. Тя позволява на потребителите на определени устройства от портфолиото на motorola да свържат устройството си с телевизор или монитор, който поддържа подаване на сигнал през USB Type-C или HDMI порт.

От реалистични конферентни разговори със семейството, които ни карат да се почувстваме все по-свързани, до мобилен гейминг на големия екран, разглеждаме 4 иновации от платформата Ready For, които смело дават заявка да променят потребителското смартфон преживяване.

  • Телефонът се превръща в компютър – където и да сте

Ready For позволява на част от портфолиото телефони на motоrola, като новия Moto G 100, да се свържат с всеки голям екран и светът на технологията оживява по несравним до момента начин. Във време, когато голяма част от семейството учи и работи от вкъщи, става все по-трудно да получите пространството, от коeто се нуждаете, за да свършите своите задачи. Платформата предоставя възможност да пренесете работата си, където пожелаете, а пълното изживяване на десктопа е на една ръка разстояние.

  •  Мултитасквате на воля

Когато  motorola телефонът ви е свързан с преносим монитор или телевизор, Ready For ви позволява да преглеждате няколко прозореца наведнъж и в същото време да продължите да използвате телефона си като телефон. Това позволява добра гъвкавост и функционалност – така например можете да гледате филм, да обработвате снимкови файлове, да разгледате по-отблизо презентации, видеоклипове, произведения на изкуството и документи в най-добри детайли.Технологичните ентусиасти имат възможността да използват мобилните си приложения от екрана на настолния си компютър или телевизор, като по този начин разполагат с още повече място за работа и игра. Можете дори да свържете Bluetooth® клавиатура и мишка за цялостно настолно изживяване, без да е необходим компютър.

  • Видео разговорите се превръщат в реалистични, близки срещи

Не сте имали възможността да видите любим човек от дълго време? Видео разговорите със семейството и приятелите се превръщат в реалистични срещи от нов тип, благодарение на иновативна технология, която позволява на потребителите да активират усъвършенствано проследяване на обекта при обаждане и запис. Благодарение на специалната докинг станция, предлагана от motorola, можете да поставяте устройството в удобна за видеоразговори позиция. В този случай е възможно използването на основната камера с висока резолюция, а картината се предава на свързания външен дисплей.

  •  Игрите оживяват

За феновете на гейминга, Ready For позволява пресъздаването на изживяването на конзолните игри, като пренася любимите мобилни игри на по-голям екран или мобилен дисплей за по-вълнуващо, завладяващо гейминг преживяване. Допълнителната опция за сдвояване с Bluetooth™ контролер дава интуитивно и практическо игрално изживяване, ключово за почитателите на мобилните игри.