Затворените ваканционни комплекси хит сред родните туристите
Секция: Туризъм
10 Май 2021 17:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Затворените ваканционни комплекси хит сред родните туристите

/КРОСС/ Гости от съседните държави също припознават родното Черноморие като чудесно място за туризъм и отлична опция за закупуване на сезонно жилище

Родното Черноморие е все по-атрактивно за българи, сърби, македонци, румънци, украинци и молдовци. Това отчитат от водещата инвестиционна компания Галакси Инвестмънт Груп. От една страна, причината за това е нарасналият брой традиционно летуващи в чужбина сънародници, които преоткриват предимствата на българските курорти, а от друга - гостите от съседните държави, които са привлечени от достъпните цени, добрите условия за отдих и възможността да дойдат до страната ни с автомобил - силно предимство на фона на ограничителните мерки при въздушния транспорт в последно време.

„Наблюдаваме все повече запитвания за престой в затворените ни комплекси „Сий Дриймс" и „Маджик Дриймс", които се намират между Слънчев бряг и Свети Влас. Сред клиентите ни има търсене на разнообразни опции за почивка, като преобладава интересът към едностайни или двустайни апартаменти, които могат да се наемат както за един уикенд, така и за целия летен сезон", допълват от Галакси Инвестмънт Груп. От компанията инвеститор споделят още, че често, в края на своята ваканция, доволни от своя престой туристи се превръщат и в собственици на ваканционен имот.

Затворените комплекси „Сий Дриймс" и „Маджик Дриймс" на Галакси Инвестмънт Груп са разположени в подножието на планината и предлагат панорамна гледка към морето и Несебър. Те залагат на елегантен стил, модерна архитектура и високо качество на строителството. „С цел да осигурим максимален комфорт на посетителите и собствениците на имоти, помещенията са светли и функционални, а предвиденият интериорен дизайн е с удобно и модерно обзавеждане", споделят от компанията. За да бъде гарантирано уединение и сигурност, са осигурени звукоизолиращи стени, професионален мениджмънт, денонощна охрана и частен паркинг. Допълнително предимство на ваканционните комплекси е осигуреният достъп до барове, ресторанти с разнообразна кухня, плувни басейни, фитнес центрове, масажни и козметични студиа, детски център и обширни зелени площи за отдих и почивка.

Освен че е един от предпочитаните инвеститори за избор на ваканционни и жилищни имоти, на който са се доверили над 3 000 семейства в България, Галакси Инвестмънт Груп е и най-големият собственик на 5-звездни хотели у нас. Сред тях са международно признатите брандове Hilton и InterContinental - в град София и Royal Beach Barceló - в курортен комплекс Слънчев бряг. Активи с изключителен потенциал, локализирани в един динамично развиващ се хотелски пазар. Инвестиционното портфолио на компанията включва още жилищни комплекси, офис сгради, търговски и индустриални площи.