Виктория и българската делегация за "Евровизия" вече са в Ротердам
Секция: Шоубизнес
10 Май 2021 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виктория и българската делегация за "Евровизия" вече са в Ротердам

/КРОСС/ Българската представителка на "Евровизия'' замина рано тази сутрин за Ротердам, където ще се бори за победата в тазгодишния конкурс. Виктория подготвя участието си в "Евровизия" вече втора година, тъй като през 2020-та конкурсът беше отменен.

След продължителна подготовка и безсънна нощ, рано тази сутрин Виктория излетя за Ротердам, заедно с българската делегация за "Евровизия 2021". Въпреки огромната конкуренция, Виктория остава спокойна и оптимистична.

Всеки си мисли, че е готов, докато не стъпи на сцената и не види колко голяма е тя, поне аз така предполагам, и те обзема адреналина. Но сме много заредени с положителна енергия и нямаме търпение да пристигнем там, споделя Виктория.

Натоварен график и няколко репетиции очакват младата изпълнителка след като пристигне.

Очакванията са да зарадваме и да накараме много българи да се гордеят с това, радваме се, че България след 3 години вече е на "Евровизия", заяви Геновева Христова, музикален продуцент.

И макар че песента й звучи различно от останалите в конкурса, Виктория споделя, че точно това е била целта.

Завършва с много позитивен край, което е и цялата история за това как можеш да се чувстваш зле в дадени моменти, но все пак накрая трябва да оценяваш малките неща, смята Виктория.

Щастливи сме, че то стана възможно в тази тежка ковид ситуация, въпреки пандемията, въпреки всички трудности. Това публично-частно партньорство с "Лигна груп", което е уникално, смятам в момента в Евровизия, ни помогна всъщност да заведем на конкурса една прекрасна песен и един много силен участник, каза Йоана Левиева-Сойър, ръководител на българската делегация за "Евровизия 2021".

"Евровизия 2021" ще се проведе на 18, 20 и 22 май, а зрителите в България ще могат да гледат шоуто пряко по БНТ1 от 22.00 часа.