Опра Уинфри и принц Хари правят поредица за психичното здраве
Секция: Шоубизнес
11 Май 2021 09:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Опра Уинфри и принц Хари правят поредица за психичното здраве

Премиерата на документалната поредица "The Me You Can't See'' ще бъде на 21 май

/КРОСС/ Американската телевизионна звезда Опра Уинфри и британският принц Хари обединяват усилия за поредица, посветена на проблемите на психичното здраве, а сред гостите им ще са звезди от шоубизнеса и спорта като Лейди Гага и Глен Клоз, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.

Премиерата на документалната поредица "The Me You Can't See'' ще бъде на 21 май по Епъл ТиВи Плюс.

Уинфри и херцогът на Съсекс ще "водят откровени дискусии за психичното здраве и емоционалното благосъстояние, като споделят и своите преживявания и борби", се посочва в официалното съобщение за дебюта.

Освен Лейди Гага и Глен Клоз, в предаванията ще участват състезателите от Ен Би Ей ДеМар ДеРозан и Лангстън Галоуей, боксьорката Вирджиния "Джини" Фукс и други.

Уинфри и принц Хари са създатели и изпълнителни продуценти на шоуто. Новината за него бе разпространена близо два месеца след сензационното интервю на водещата с Хари и съпругата му Меган.

Херцозите на Съсеск навлязоха активно в стрийминг продукцията след отказа си от кралските си ангажименти. Те подписаха договор с Нетфликс, а Меган озвучи документален филм за "Дисни+".