Стефан Янев и Херо Мустафа: Борбата с корупцията в България е от основно значение
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Май 2021 16:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стефан Янев и Херо Мустафа: Борбата с корупцията в България е от основно значение

/КРОСС/ Министър-председателят Стефан Янев проведе среща с посланика на САЩ в България Херо Мустафа, на която бяха обсъдени въпроси, свързани с текущата политическа ситуация и перспективите в това отношение.
Премиерът Янев акцентира върху приоритетите на служебния кабинет и възможностите за тяхното ефективно реализиране. По време на разговора министър-председателят и посланикът изразиха общо мнение, че борбата с корупцията в България е от основно значение.

Срещата между министър-председателя Стефан Янев и посланик Херо Мустафа е ярък знак за укрепването и развитието на българо-американските отношения. Беше обърнато специално внимание на потенциала за активизиране на двустранното сътрудничество в областите от взаимен интерес, включително в сферата на икономиката с оглед перспективите за привличане на инвестиции и по-пълноценно взаимодействие на бизнеса. Разговорът засегна теми, свързани с енергийната диверсификация и подготовката за предстоящата регионална среща по Инициативата „Три морета".