Тъстът на депутат на Слави изнася нелегално алкохол, плаши служители с убийство
Секция: ПОЛИТИКА
15 Май 2021 17:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тъстът на депутат на Слави изнася нелегално алкохол, плаши служители с убийство

/КРОСС/ Тъстът на депутата от ИТН Никола Кръстев, по-известен като Малката Олинеза, е с досъдебно производство за опит за убийство. Цветомир Лазаров, известен бизнесмен от Ботевград, заедно с още трима "приятели" е нападнал в близост до разклона за Бобошево шофьор на камион, който е подал сигнал на 112. Дупнишката полиция е реагирала и е арестувала Лазаров и трите "мутри", като по-късно срещу тях е образувано досъдебно производство за опит за убийство.

При проверката е установено, че камионът е част от нелегален канал за износ на алкохол за Гърция, ръководен от именно от тъста на депутата на Слави Трифонов - Никола Кръстев. Схемата била измислена добре - цистерните разполагали с двойно дъно, като уж превозвали оцет за Южната ни съседка.

Скандално Никола Кръстев - Малката Олинеза беше вкаран за депутат от партията на Слави Трифонов, като баща му Христо Кръстев е обвиняем за четири престъпления. Кръстев-старши явно е успял да вкара отрочето си в листите на ИТН, като вероятно е разчитал на политически чадър, за да се спаси от правосъдието.

Явно на Малката Олинеза с помощта на Трифонов, Виктория Василева и Тошко Йорданов, сега ще му се налага да спасява и тъста си, който е изправен пред доста тежки обвинения. А петната от лютеница се изпират трудно ...

Източник: https://www.burevestnik.bg/