Корнелия Нинова: Тръгваме обединени за промяна и стабилност
Секция: БЪЛГАРИЯ
26 Май 2021 12:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Корнелия Нинова: Тръгваме обединени за промяна и стабилност

Беше дадено началото на промяната, но днес въпросът е кой може да я направи

/КРОСС/ Тук сме заедно с коалиционните си партньори, с водачи на листи, с младежкото обединение. Тръгваме на тези избори с нови сили и нова енергия в голямото ляво обединение, което направихме - и продължаваме с нови партньори. Както знаете, вече сме готови и с водачите. Тръгваме организирани и подготвени за тези избори, с две цели. Промяна и стабилност. Ако на предишните избори се постигна задачата - свалянето на ГЕРБ от власт и начало на промяната, то тази промяна трябва да се продължи - но вече да се предложи с какво да бъде заменен моделът на ГЕРБ. И кой може да го направи. Кой има план, кой има ясна представа какво да се случи, кой има хората, които да го направят.
Второто - стабилност - след тези избори, би трябвало да имаме едно стабилно управление, което освен че трябва да продължи промяната, трябва да гарантира и сигурност на хората. Да сложим край на политическата криза, за да започнем да работим по икономическата и социалната.Вече е въпрос не само на желание за промяна, въпросът е - кой може да я направи и как да я направи. Ние тръгваме с тази амбиция, че можем. Имаме ясно разписана програма - стъпка по стъпка, имаме хората, имаме голямо ляво обединение. Тръгваме с още по-големи сили за тези избори - така че успех на всички.
Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова при внасянето на подписите в ЦИК за регистрация на коалиция „БСП за България" за предстоящите парламентарни избори. При внасянето на необходимите подписи присъстваха още - водачите на листи, представители на младежкото обединение в БСП, както и коалиционни партньори.