„ЧЕЗ Електро" подари 13 сметки за ток, смарт часовник, телефон, таблет и кафеавтомат на битови клиенти
Секция: БЪЛГАРИЯ
10 Юни 2021 10:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„ЧЕЗ Електро" подари 13 сметки за ток, смарт часовник, телефон, таблет и кафеавтомат на битови клиенти

Над 12 хиляди нови регистрации, с които броят на регистрираните за електронна фактура доближава половин милион!

/КРОСС/ Клиентите на „ЧЕЗ Електро България" АД, които оцениха удобството, сигурността и екологичните ползи на електронната фактура, вече са 490 хиляди.
От тях над 12 хиляди се регистрираха за услугата по време на кампанията „Спечели с ЧЕЗ и електронна фактура" и дадоха своя принос към опазване на природната среда. С избора си те спасиха от изсичане 200 дървета и ще намалят използването на хартия с близо 286 300 листа годишно, с което всяка година ще спестяват и по 7 мегаватчаса електроенергия, необходима за производството им.

13 клиенти на дружеството от Гоце Делчев, Козлодуй, Перник, Плевен, Сандански и София получиха като подарък от ЧЕЗ Електро стойността на последно платената от тях фактура за електроенергия.
Клиент от Враца спечели смартфон, а късметлии от София взеха смарт часовник, таблет и кафеавтомат.

Електронната фактура е напълно безплатна. След регистрацията клиентите могат да следят документите си, както в персоналния си електронен архив на сайта cez.bg, така и на посочения от тях имейл адрес. Електронната фактура гарантира защита на личните данни, спестява време и дава възможност за лесно и практично контролиране на разходите. Тя е валиден, електронно подписан данъчен документ, който е напълно идентичен с хартиената версия.
Заявете своята електронна фактура на cez.bg, на номер 0700 10 010, на имейл info@cezelectro.bg, както и във всеки от 29-те центрове за обслужване на клиенти на ЧЕЗ Електро на територията на Западна България.

Осигурете си удобство и сигурност! Печелите Вие, ще спечели и природата!