Motorola обяви официално партньорството си с изгряващите тенис звезди Себастиан Корда и Брандън Накашима
Секция: Технологии
10 Юни 2021 13:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Motorola обяви официално партньорството си с изгряващите тенис звезди Себастиан Корда и Брандън Накашима

/КРОСС/ Motorola обяви две вълнуващи допълнения към портфолиото си със спортни партньорства: Себастиан Корда и Брандън Накашима - и двамата сред най-обещаващите млади звезди в тениса. Като част от дългосрочното партньорство и двамата играчи ще носят ексклузивно емблематичното лого „batwing" на Motorola на лявото рамо на своите спортни екипи на корта и ще използват емблематичния motorola razr 5G извън него. Партньорства са част от мисията на Motorola да подкрепя младите таланти в развитието им, за да могат да постигат целите си.

Себастиан Корда, син на чешката тенис легенда и бивш номер 2 в световната ранглиста на АТП Петр Корда, вече оставя своя отпечатък в света на тениса. Бившият световен номер 1 за юноши постигна високо класиране с ранк 62, след като победи номер 9 Диего Шварцман, за да стигне до четвъртфинала на ATP Masters 1000 в Маями през 2021 г. Себастиан откри спортния сезон през 2021 г. с впечатляваща победа над американеца номер 1 Джон Иснър по пътя към първия си финал на ATP Tour на плажа Delray. Така той надгради успеха си от 2020, когато победи американеца с номер 1 Иснър и спечели първите си 3 победи на Ролан Гарос 2020 и 213 място в световната ранглиста. Така той стана първият американец, който достигна четвъртия кръг в турнира, след постижението на Майкъл Ръсел през 2001 г.

Брандън Накашима е класиран като номер 1 американски тийнейджър. Роден в Сан Диего, той доминира в тенис серията за юноши. Кариерата му в младежката лига завърши с приза на ITF junior masters в Ченгду Китай през 2018 г. След като изигра един семестър в Университета на Вирджиния през пролетта на 2019 г., Брандън спечели титлата първокурсник на ACC, стартира своята професионална кариера, а класирането му се изстреля нагоре веднага. Той изигра първия си ATP турнир в Delray през 2020 г. и достигна четвъртфиналите, което го превърна в най-младия четвъртфиналист в състезанието след постижението на Кей Нишикори през 2008 г. Брандън спечели първия си мач от Големия шлем на US Open 2020, побеждавайки Пабло Лоренци и загуби от евентуалния финалист Александър Зверев в четири напрегнати сета във втори рунд. До този момент Брандън има две ATP титли и се стреми да пробие в топ 100 през следващите месеци.

Джеймс Аткинс, маркетинг директор за Европа в Motorola споделя, "Себастиан и Брандън са сред най-обещаващите играчи в тениса, те имат силни амбиции, а успехът се чете в очите им. Пътят към успеха може да бъде дълъг, скъп и на моменти самотен, затова в това партньорство за нас беше важно да ги подкрепяме както на корта, така и извън него. Подкрепата по пътя на израстване на хората, използвайки технологиите, е един от основните ни принципи, така че когато получихме възможността да подкрепим тези два феноменални таланта, за нас беше лесно решение.

Последната година ни показа колко е важно поддържането на връзка с любимите хора. Професионалният тенис е спорт с изключително високо напрежение, между пътуванията, тренировките и състезанията може да бъде трудно да се поддържа връзка. Радваме се да помогнем на Себастиан и Брандън в това отношение с едно от нашите водещи 5G устройства, както и с подкрепата, от която се нуждаят, за да продължат да представят най-доброто от себе си.

Виждаме страхотни успехи в бъдещето на тези двама таланти и сме невероятно горди, че подкрепяме Себастиан и Брандън, за да продължават да се издигат в професионалната тенис класация."

И двамата млади играчи ще се състезават на легендарния турнир на Уимбълдън през юни, преди да се завърнат в Щатите за турнира US Open.