Арбитражни залози - какво представляват и как се прави сигурна печалба
Секция: СПОРТ
10 Юни 2021 16:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Арбитражни залози - какво представляват и как се прави сигурна печалба

/КРОСС/ Арбитражните залози са безрисков начин да печелите от спортни залагания онлайн. Печели се от разликата в коефициентите на различните букмейкъри.

Например: правите залог в даден букмейкър за победа на единия отбор и същевременно залагате срещу този отбор в друг букмейкър. Има специална формула, с която се изчислява колко точно и къде да заложите, за да сте на печалба независимо какъв е крайния резултат.

Тъй като всички арбитражни залози гарантират печалба, те са познати сред феновете на спорните залагания под наименованието „сигурни залози" както и като „арбинг".
Несъответствието между коефициентите за залагания, предлагани между букмейкърите, ни дават възможност да вземем сигурна печалба.

„Арбинг" е жаргонен термин за арбитраж и описва процеса, при който залагащият се възползва от различни коефициенти при различните букмейкъри, за да покрие и да се възползва от всички възможни резултати. По дефиниция, залагащият знае колко ще спечели, когато направи залога, независимо от резултата.

Трябва много внимателно да изчислите вашите залози, за да може в крайна сметка да излезете на печалба.

Има различни инструменти, които могат да ви помогнат в намирането и изчисляването на арбитражни залози. Някои от тях са платени, но на връзката по-горе, можете да откриете безплатен списък с възможните арбитражни залози за деня.

Всеки, който търси последователни и сигурни печалби, може да прави арбитраж. Не бива обаче да го смятате за стратегия за бързо трупане на пари. Всъщност не е много обичайно да се намери възможност за арбитраж, предлагаща печалба над 5%, но се срещат и такива.

Можете да правите залози неколкократно на ден, но печалбата ви ще зависи от общия баланс, с който разполагате, колко залога правите, процент на печалба и други.

Трябва да създадете акаунти за залагане при много букмейкъри, за да може да участвате активно, като използвате пълните възможности на пазара за спортни залози.

За да сте успешни с този вид залози, трябва да действате бързо и методично, за да не пропуснете вашия шанс.
Понякога букмейкърите осъзнават, че изостават от коефициентите на останалите и правят промени, които ще намалят вашите печалби.

Ключов принцип на успешната арбитражна стратегия е способността да се реагира бързо, когато възникне възможност.

Как да намерим арбитражни залози - arbs

Има стотици спортове, хиляди събития и милиони различни резултати, на които е възможно да заложите. И на всеки един има възможност букмейкърите да показват различни стойности по отношение на коефициентите, като това ви позволява да печелите пари с арбитраж. Но букмейкърите не са глупави и броят на възможните арбитражни залози, които се появяват всъщност е много малък процент. Можете да опитате ръчно да намерите сигурните залози, но това е огромна работа. Повечето хора разчитат на софтуер, онлайн инструменти, арбитражни калкулатори и други.

Как да избегнете блокиране на акаунта ви

Лесно е да печелите пари, но много по-трудно е да поддържате сметките си и да избегнете загуба. Невъзможно е да се даде рецепта или формула за перфектно арбиране, защото всеки букмейкър е различен. И те постоянно се променят и подобряват своите системи. Препоръчително е да намерите собствени тактики. Постоянно ги сменяйте. И непрекъснато обмисляйте как изглеждат вашите модели на залагане от гледна точка на букмейкърите. Има някои общи принципи, които трябва да имате предвид.

Запазете размерите на залозите си

След като акаунтът ви съществува дълго време с история на бавно увеличаващи се залози, тогава не се колебайте да увеличите размера на залога. Но да направите изведнъж огромни залози, ще привлече веднага подозрения.

Просто използвайте здравия си разум и не правете залози, които бият на очи или „цепят стотинката". По възможност закръгляйте сумите.

Ако първият ви залог е на финала на шампионата, тогава залог от 200 лв няма да изглежда странно. Докато залогът от 50 лв за корейски футбол от четвърта дивизия ще изглежда особено странен.

Опитайте се да изглеждате като нормален залагащ

Ако заложите на подозрителен арбитраж, вместо незабавно да ви блокират, те ще разгледат историята ви. Ако изглежда, че сте обикновен играч, те най-вероятно ще го пуснат. Но ако всичките ви предишни залози също са били на арбитражи, има вероятност да блокират акаунта и да не можете да залагате повече.

Съществува мит, че букмейкърите забраняват печеливши акаунти. Това не е вярно. Няма да ви блокират, защото акаунтът ви е спечелил пари, само ако имате странни и повтарящи се залози.

Трябва да имате както губещи, така и печеливши залози, не позволявайте да имате само от едните в даден акаунт.

Избягвайте огромни арбитражи

Когато букмейкърите правят „осезаема" грешка, те могат да анулират всеки залог, направен върху съответното събитие. Обикновено те са много очевидни, например ако видите 50% печалба от арбитражен залог, тогава можете да сте сигурни, че има някаква грешка.

В крайна сметка, арбитражните залози са един добър начин, който да ви осигури сигурни печалби, но трябва да ги използвате разумно и внимателно. Те са само един от многото инструменти на разположение за феновете на спорта и спортните залагания.