Предстоящи събития на 11 юни
Секция: Предстоящи събития
11 Юни 2021 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 11 юни

/КРОСС/***
София.
От 10.30 часа чрез платформата Zoom ще се проведе отворена среща по Национална научна програма „Нисковъглеродна енергия за транспорта и бита (ЕПЛЮС)".
***
София.
От 11.00 часа чрез платформата Zoom ще се проведе онлайн брифинг с българския евродепутат Радан Кънев по повод приетата от Европейския парламент резолюция относно въздействието на европейските правила в
областта на свободното движение на работници и услуги в рамките на ЕС, включително в условията на пандемия.
***
София.
От 12.30 часа в Дома на Европа на ул. „Георги С. Раковски" 124 ще се проведе пресконференция с участието на европейския главен прокурор Лаура Кьовеши.
***
Асеновград.
От 10.00 часа на ул. „Спортист" 6 ще се състои церемония по откриване на Градския плувен комплекс.
***
Ботевград.
От 18.00 часа в зала „Ботевград" в сградата на общината ПП МИР ще открие предизборната си кампания за предстоящите парламентарни избори в Ботевград.
***
Бургас
От 10.00 до 16.00 ч. в Културен център „Морско казино" ще се проведе Национален конкурс „Аз имам дарба"
***
Велико Търново
От 17.30 часа в Общината ще се проведе среща със занаятчии, земеделски производители и всички заинтересовани лица по темата за FairDeal - първата платформа за дигитален маркетинг на занаятчийски и селскостопански продукти.
***
Добрич.
От 10.00 часа в сградата на Висшето училище по мениджмънт ще се проведе информационно събитие по проект „Трансграничен алианс за климатоустойчиво и екологично земеделие в Черноморския басейн".
***
Добрич.
От 13.30 часа в жк. „Добротица" ще се състои откриване на паметна плоча на загиналите летци и поднасяне на венци и цветя.
***
Пловдив От 11.00 часа в сградата на Централна поща главният изпълнителен директор на „Български пощи" Деян Дънешки ще пусне в употреба малотиражно издание на тема „60 години от полета на първия човек в космоса Юрий Гагарин".
***
Симитли.
От 10.00 часа в залата на Общината ще се проведе приемен ден на заместник областния управител на Благоевград Слави Христов.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа в Тракийския университет ще се състои церемония за връчване на дипломите на студенти от три бакалавърски и шест магистърски специалности.
***
Шумен.
От 10.00 часа в НЧ „ДОБРИ ВОЙНИКОВ" ще бъде даден старт на проекта, посветен на 165 години театър в Шумен