Кристиан Ериксен с първи думи след инцидента: Благодаря, няма да се предам
Секция: СПОРТ
14 Юни 2021 10:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кристиан Ериксен с първи думи след инцидента: Благодаря, няма да се предам

/КРОСС/ Датският полузащитник Кристиан Ериксен отправи послание към феновете от болницата в Копенхаген, където бе настанен след инцидента, който преживя по време на мача с Финландия от UEFA EURO 2020, посочва Gong.bg

29-годишният футболист се строполи на тревата и само бързата намеса на медицинския екип го спаси от фатален край. Първоначалните информации бяха за претърпян сърдечен удар, но предстоят допълнителни изследвания, които ще дадат отговор какво точно е провокирало колапса му.
"Благодаря, няма да се предам. Сега се чувствам по-добре, но искам да разбера какво се случи с мен. Искам да изразя благодарност към всички за това, което сториха за мен", е казал Ериксен на своя мениджър, който разпространи думите му чрез „Гадзета дело Спорт".

Мачовете от дългоочакваното Европейско първенство по футбол могат да бъдат проследени в телевизионните канали NOVA, DIEMA, БНТ 1 и БНТ 3. Всяка от двете медии ще излъчи пряко по 27 мача, като откриването, срещата от груповата фаза между Унгария и Франция на 19 юни и финала на първенството на 11 юли ще бъдат излъчени съвместно в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.