Битката за клиенти започна с началото на туристическия сезон
Секция: Туризъм
14 Юни 2021 10:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Битката за клиенти започна с началото на туристическия сезон

/КРОСС/ Все повече замирисва на море, а битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона - през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона - при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само - минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив, заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг.

След слабия сезон миналото лято - сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви атрактивни предложения.

Тази година сме се насочили към семейния туризъм - в нашите хотели имаме специален пакет - при двама възрастни - 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно. Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади - вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели - с батут, с бънджита и с водни лодки, посочва Бекир.