Икономист води листата на ПП МИР в Ловеч
Секция: БЪЛГАРИЯ
14 Юни 2021 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Икономист води листата на ПП МИР в Ловеч

/КРОСС/ Икономистът Мария Башева е водач на листата с кандидати за народни представители на ПП МИР за предстоящите парламентарни избори. Тя е икономист, експерт по публични финанси и експерт отдел "Приходи" на Националния авиопревозвач и е най-младият водач на листа от ПП МИР.
" Мотивирана съм да стана народен представител, защото смятам, че е назрял момента за промяна в България. Тази промяна трябва да се случи от нови лица- млади, мотивирани експерти, които да имат ясна визия за бъдещето на България и достъчно търпение, постоянство и инициативност да я следват", заяви водачът на листата на ПП МИР.
Мария Башева е завършила "Митническа и данъчна администрация" в Националната търговска гимназия в Пловдив. Завършила е "Предприемачество" в УНСС, а след това "Публични финанси". Развива и собствен бизнес в сферата на естетичните процедури. Владее английски и френски език.
" Партия МИР е партията, която се различава от всички останали с позитивност, ясна визия за бъдещето на България, ясно се обявява против корупционните схеми и манипулирания хартиен вот", заяви още Мария Башева.