Полемиката за новото служебно правителство е в диапазона
Секция: Коментари
15 Юни 2021 15:55
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Полемиката за новото служебно правителство е в диапазона

/КРОСС/  Осанна - разпни го!

Всъщност отново се бяга от основните въпроси, които стоят пред политиката и българите. А те изобщо не са кой какъв е и какво е правил от новите министри или началници. Всъщност целта е първо да се разкрият злоупотребите на старото правителство - доколкото може, разбира се, за краткото време, и второ - да се осигурят честни и неманипулирани избори. Дотук!

Дали харесвате или не харесвате новите министри, ще стоят още кратко време на власт. Изтърпяхте Онуй и главанаците около него 13 години, сега не можете три месеца да устискате. Хайде спрете се!

И всъщност, вместо да търсим кой източил язовир с чаша, за да се снима и кой какви фирми е продавал, да се съсредоточим върху тези, които точат зъби да ни управляват за по-дълго време.

"Партиите на протеста" се оказаха протестиращи за правата на ЛГБТ и руските шпиони, и борещи се със стари муцуни за нова промяна.

Един генерал от тях каза, че щели да приемат всякаква подкрепа /да приемаме ли, че визира ГЕРБ и ДПС?/.

То явно властта и парите не миришат, ама все пак да знаят хората какво очакват.

Всъщност важен въпрос е и търгуват ли се първите места в листите им??

Не искам да вярвам на слухове, но от доста места се чуват подобни неща. Например слагат на първите места в листите една бидонка, а тя плаща кампанията на партията и й гледаме фотошопа на всеки ъгъл..... и дори се говори за едни двеста бона, сменили притежателя си, за да се отстъпи място в една листа.

Практикуващите патриотинг национални предатели от колация "Ке умрем за наденицата" пък се кълнат /отново/, че няма да подкрепят ГЕРБ. Направо си представям как, ако случайно влязат в парламента, за доброто ни, ще се извъртят като наденица!

Партия Магаданс пък вече показа капацитета си. Който разбрал - разбрал.

ДПС в прав текст ни каза чии права отстоява и за какво се бори!

Така, че - умната! Не се занимавайте с глупости и решете важните неща. Не допускайте да замитат отновните проблеми пред държавата и обществото ни с дребнотемие!

 

Елена Гунчева/ фейсбук