Предстоящи събития на 16 юни
Секция: Предстоящи събития
16 Юни 2021 07:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 16 юни

/КРОСС/ София.
От 14.00 часа в сградата на Министерството на правосъдието служебният министър на правосъдието проф. Янаки Стоилов и неговите заместници Мария Павлова и Иван Демерджиев ще дадат пресконференция.
***
София.
От 13.00 ч. в централата на ПП АБВ на ул. „Врабча" 23 ще се проведе пресконференция на доц. Атанас Мангъров и Румен Петков. ***
София.
От 11.00 часа, в древния софийски храм „Св. София ще бъде отслужен благодарствен молебен за здраве и водосвет за 84 годишнината от рождението на Негово величество цар Симеон Втори.
***
София.
От 18.30 ч. на ул. „Ангел Кънчев" 5 ще се състои събитие на Фондация „Прочети София" с водещ Марин Бодаков.
***
Банско
От 11.00 ч. в Тържествената зала на НЧ "Никола Вапцаров 1894" гр. Банско ще се проведе пресконференция на Общината за културните и спортни прояви през летния сезон.
***
Бургас.
От 10.00 ч. в Международен конгресен център Бургас (ICCB) ще започне дискусия, организирана от КП „Ляв съюз за чиста и свята република".
***
Бургас.
От 10.30 ч. в парк-хотел "Приморец" ще се проведе среща на бизнеса в Бургас и
региона.
***
Велико Търново.
От 11.00 ч. в зала 302 на Общинската администрация ще се състои пресконференция по повод откриване на пролетна кампания „Движи се и победи" и провеждане на спортно-туристически празник „Ксилифор 2021".
***
Златоград
От 10.00 ч. в залата на втория етаж в сградата на Община Златоград ще се проведат заключителните пресконференции, организирани за оповестяване постигнатите резултати в рамките на проекти, реализирани от Община Златоград по Оперативна програма „Региони в растеж» 2014-2020 г., процедура BG16RFOP001-2.002 „Енергийна ефективност в периферните райони-2".
***
Сандански.
От 09.00 ч. в местността над Резиденция „Свети Врач" Министерство на транспорта, информационните съобщения и технологиите и Министерство на вътрешните работи, съвместно с община Сандански, организират национално учение „Търсене и спасяване при авиационно произшествие и ликвидиране на последствията в алпийски условия".
***
Стара Загора.
От 10.00 ч. в зала 2 в Хотел „Верея" Община Стара Загора организира кръгла маса за качеството на атмосферния въздух.