Ваксина в мола: София включи и търговски центрове във ваксинацията
Секция: Здраве
18 Юни 2021 13:23
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Ваксина в мола: София включи и търговски центрове във ваксинацията

Имунизационните пунктове са част от „зелените коридори", които Столична община отваря

/КРОСС/ Разкриват мобилни имунизационни пунктове за ваксинация срещу COVID-19 в Paradise Center и Serdika Center на 19 и 20 юни.

Te ще работят от 13:00 до 18:00 часа в двата дни, а желаещите ще могат да избират между ваксините на Pfizer, Moderna, Janssen и AstraZeneca.

Мобилният имунизационен център в Paradise Center ще бъде позициониран на етаж 0, в близост до Централен Северен вход, а този в Serdika Center на ниво 0, до клиентски асансьори.

Имунизацията ще се извършва без предварителна регистрация.

С инициативата за откриване на двата мобилни имунизационни пункта търговските центрове подкрепят усилията на имунизационната кампания в София. Двата центъра са част от „зелените коридори“, които Столична община отваря с цел да се ускори процесът на ваксинация в страната. Лекарските екипи и ваксините са осигурени от Столичното РЗИ и Столичната община, като пунктовете разполагат с всички видове ваксини.

Кампанията за откриване на имунизационни центрове в Paradise Center и Serdika Center е в продължение на усилията и инициативите от страна на търговските центрове в борбата с разпространението на коронавирус.