Рапърът Устата е претърпял тежка катастрофа
Секция: Шоубизнес
18 Юни 2021 15:35
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Рапърът Устата е претърпял тежка катастрофа

Той е бил ударен от автобус

/КРОСС/ Певецът Иван Динев-Устата е претърпял тежка катастрофа на 11 юни. За инцидента сподели самият той в официалния си профил във Фейсбук.

Ето какво разказва рапарът:

"На 11.06.2021 г. в района на гр. Раднево с мен се случи кошмарен инцидент. Бях спрял зад друг спрял автомобил, за да изчакаме преминаващия с предимство ТИР с ремарке. Докато чакахме, чух силен стържещ звук от железа и си помислих: ,,нещо май не е наред със спирачките на този ТИР‘‘. В следващия миг последва толкова силен удар отзад в колата ми, че не мога да ви опиша. После колата ми явно е избутала встрани предната, но отзад нещо продължи да ме натиска силно и ме натика в ремаркето на ТИР-а, което продължи да мачка колата ми отпред. Мислех си единствено: ,,няма ли да спре най-накрая всичко това‘‘.

Чувах единствено биенето на сърцето и дъха си, лежах на земята и нищо не ме болеше, въпреки кръвта... просто нямах сили. Питах хората над мен дали кучето ми е живо, (Слава Богу пътувах само с нея в колата и тя е добре, без наранявания).

Казаха ми, че ме е ударил автобус. Нямам представа защо така стана, шофьорът ли се е разсеял или автобусът не е бил изправен, надявам се следствените органи да изяснят причината. Сега съм просто смирен и благодарен на БОГ, че ме опази жив, за да продължа да виждам усмивките на любимите си хора", пише в поста си Устата.

Певецът призова всички хора да бъдат внимателни и разумни на пътя.