Предстоящи събития на 22 юни
Секция: Предстоящи събития
22 Юни 2021 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 22 юни

/КРОСС/***
София.
От 11.00 часа в Гранитна зала на Министерския съвет министър-председателят Стефан Янев ще се срещне с представители на Националното сдружение на общините в Република България.
***
Лом
От 15 30 часа премиерът Стефан Янев ще направи оглед на пораженията, които От 15.30 часа премиерът Стефан Янев ще направи оглед на пораженията, които поройният дъжд е нанесъл на асфалтовата настилка на ул. „Добруджа".
***
София.
От 10.30 ч. пред Министерство на здравеопазването ще бъде даден брифинг за медиите след среща във връзка с ваксинацията срещу COVID-19.
***
София.
От 10.30 часа в Министерството на образованието и науката служебният министър проф. Николай Денков ще награди отличниците, които са придобили квалификация по професия „Приложен програмист" по Националната програма „Обучение за ИТ кариера".
***
София.
От 13.00 часа в Министерство на околната среда и водите ще се проведе брифинг на служебния министър Асен Личев и политическия му кабинет.
***
София.
От 10.30 часа в Интер Експо Център ще се проведе XII Зелен форум на
списание „Мениджър".
***
София.
От 11.00 часа на фейсбук страницата на инициативата „Заедно за повече здраве" ще бъде предавана на живо онлайн дискусия с представители на основните политически партии, на служебното правителство и на здравните власти на тема „Инвестиции в здравеопазването".
***
София.
От 11.00 часа на сцената на езерото Панчарево ще се проведе пресконференция, посветена на Втория летен фестивал „Музи на водата".
***
София.
От 12.30 часа в БТА ще се проведе пресконференция във връзка с финализирането на проекта "Адвокати за защита на основните права", финансиран от Програма "Правосъдие" 2014-2020 на Европейската комисия.
***
София.
От 13.00 часа в централата на ПП АБВ ще се проведе пресконференция.
***
София.
От 19.30 часа в зала „България" ще се състои класически концерт „Годишните
времена" от Вивалди.
***
София.
От 21.00 часа на сцената в парк „Борисова градина" ще бъде представен комедийният спектакъл „Гласове под наем".
***
Асеновград.
От 8.30 часа в МБАЛ - Асеновград ще заработи „зелен коридор" за ваксинация
срещу COVID-19.
***
Бургас
От 9.00 часа в сградата на Община Бургас ще започнат заседанията на Постоянните комисии към Общинския съвет.
***
Бургас
От 21.00 часа в Летния театър ще започне „GRAFA SUMMER TOUR" - Бургас.
***
Велико Търново.
От 11.00 часа в зала 302 на Общината ще се проведе пресконференция във
връзка с предстоящото откриване на Петропавловския фолклорен събор.
***
Велико Търново.
От 15.30 часа на ул. „Цанко Церковски" 39, офис № 106 заместник-министрите
на правосъдието Мария Павлова и Иван Демерджиев, председателят на Националното бюро за правна помощ (НБПП) Наталия Илиева и заместникомбудсманът на Република България Елена Чернева ще посетят пункта за предоставяне на безплатна правна консултация на хора от уязвими социални групи.
***
Велико Търново./ село Стамболово.
От 16.30 часа заместник-министрите на правосъдието Мария Павлова и Иван Демерджиев, председателят на Националното бюро за правна помощ (НБПП) Наталия Илиева и заместник-омбудсманът на Република България Елена Чернева ще посетят село Стамболово по повод предоставянето на безплатна правна консултация на хора от уязвими социални групи.
***
Враца.
От 10.00 часа в приемните на дирекциите „Инспекция по труда" в Монтана ще се проведе Информационен ден относно трудовите и осигурителните права на българските граждани при заетост в страните - членки на Европейския съюз, Норвегия, Исландия, Лихтенщайн и Швейцария.
***
Плевен.
от 13.00 ч. в Ректората на Медицински университет (МУ) - Плевен ръководството на университета ще отбележи тържествено 100 години отрождението на първия ректор и основател на висшето училище - проф. д-р Недко Кючуков
***
Свищов.
От 19.00 часа на площада пред Общината ще се проведе церемония-концерт, на
която ще бъдат отличени най-изявените абитуриенти.
***
Сливен.
От 9.00 часа в храм „Успение Богородично" ще бъде доставена иконата с чудотворните мощи на св. Ефрем Нови.
***
Сливен.
От 18.30 часа в храм „Успение Богородично" ще бъде отслужен молебен за здраве и душевно спасение.
***
Стара Загора.
От 10.00 часа на ул. „Пазарска" 35 заместник-министрите на правосъдието Мария Павлова и Иван Демерджиев, председателят на Националното бюро за правна помощ (НБПП) Наталия Илиева и заместник-омбудсманът на Република България Елена Чернева ще посетят пункта за предоставяне на безплатна правна консултация на хора от уязвими социални групи.
***
Хасково.
От 13.30 часа в спортна зала „Спартак" ще се проведе събитие, посветено на Международния ден за борба с употребата и разпространението на наркотици.

Парламентарни избори 2021.
***
София.
От 12.00 ч. КП „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ" организират протест пред Централната избирателна комисия, за да покажем, че няма да допуснем един български държавен орган да погазва грубо законите на държавата в интерес на чужда държава
***
София.
от 17.30 часа на метростанция „Г. М. Димитров" кандидати за народни представители на "БСП за България" от 23 МИР ще се срещнат с граждани.