"Лято с БНТ" се връща в ефир на 28 юни
Секция: БЪЛГАРИЯ
22 Юни 2021 15:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Лято с БНТ" се връща в ефир на 28 юни

Александра Гюзелева, Мария Андонова, Димитър Стоянович и Стефан А. Щерев ще водят летния предиобеден блок на обществената телевизия, всеки делничен ден от 9:10 до 12 ч.

/КРОСС/ Второ поредно лято БНТ предлага на зрителите специален предиобеден блок в летните месеци. „Лято с БНТ" се завръща в ефир на 28 юни, понеделник, за да събира пред малкия екран почитателите на културата, изкуството и обществено значими събития всеки делничен ден, от 9:10 до 12:00 ч.
Форматът обединява „100% будни" и „Култура.БГ" и ще информира зрителите за най-интересните събития и любопитни теми от страната, чрез преки включвания от регионалните центрове на обществената телевизия. Всяко издание на „Лято с БНТ" ще предложи музика на живо, информация за настоящи и предстоящи летни фестивали, които ще компенсират месеците с ограничения за почитателите на музиката, киното и сценичните изкуства. Зрителите ще научат повече за големите годишнини, актуалния празничен календар, както и каузите, зад които застават хора на изкуството и културата у нас и по света. Водещи на „Лято с БНТ" ще бъдат Александра Гюзелева, Мария Андонова, Димитър Стоянович и Стефан А. Щерев.

Гледайте „Лято с БНТ" всеки делничен ден от 9:10 до 12:00 часа по БНТ 1