Стая за секс си спретнали в държавно предприятие „Автомагистрали“
Секция: Интервюта
02 Юли 2021 16:12
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стая за секс си спретнали в държавно предприятие „Автомагистрали“

Водела се стая за първа помощ

/КРОСС/ Държавното дружество „Автомагистрали" ЕАД си е спретнало стая за следобеден секс - двойно легло, масажен душ и барче с напитки, пише bird.bg.
„Автомагистрали" ЕАД официално се е обзавело със стая за първа помощ в административната си сграда. Там обаче липсва задължителният шкаф с медикаменти и превързочни материали. Няма дори един бинт. За сметка на това стаята е оборудвана с всички атрибути на квартира за интимни срещи - двоен креват, санитарен възел с душ с воден масаж и инсталация за подмиване към тоалетната чиния, шкаф с напитки и дори кутия шоколадови бонбони.

Стаята за първа помощ се намира точно срещу кабинета на зам.-директора Котев на седмия етаж. Няма никаква логика тя да е точно там, защото ако някой пострада и се нуждае от първа помощ той трябва да бъде качван чак на седмия етаж, а после евентуално спускан до линейката.
Ключът от стаята се държи от домакина в ЦА и се предоставя за ползване при необходимост, пише в заповед на директора номер 3-447 от 25 септември 2020 г.

За да се изясни кой е ползвал стаята новото ръководство на "Автомагистрали" ЕАД е поискало видеоматериали от охранителните камери в коридора, твърдят наши източници, но до момента те не са предоставени.;
"Автомагистрали" е в епицентъра на огромен скандал с раздаване на държавни средства за строежи на пътища на тъмно и авансово на близки до предишната власт фирми. На фона на тези стотици милиони обзавеждането на "стаята за първа сексуална помощ" е скромно, но необходимостта от нея е твърде спорна.

Подобна стая за секс преди години имаше в кабинета на злополучния изпълнителен директор на софийската "Топлофикация" Валентин Димитров - Вальо Топлото. Тогава стана ясно, че с пари на дружеството е оборудвана луксозна спалня с джакузи по средата, в което редовно се плацикали елитни манекенки.

Хонорарите им за компаньонските услуги, оказа се, са били заплащани от "Топлофикация", като за да бъдат осчетоводени сумите, моделките сключвали договори като "рекламни лица".

Мебелите в интимна стая бяха от естествена кожа, а за горещите удоволствия на Топлото имаше, освен джакузи, и солариум, перлена вана и масажен стол за над 10 000 лева.