Корнелия Нинова: Трябва да управляват хора без зависимости от икономически кръгове и от чужди интереси
Секция: БЪЛГАРИЯ
08 Юли 2021 09:57
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Корнелия Нинова: Трябва да управляват хора без зависимости от икономически кръгове и от чужди интереси

/КРОСС/ Няма друга партия, която може да събере на едно място толкова хора, толкова енергия, усмивки и сили, обединени в едно - в общата ни цел за промяна, която започнахме заедно преди 4 години и днес сме тук да заявим своята решимост да я доведем до край. Това заяви в Хасково лидерът на БСП Корнелия Нинова.
Тук сме да подкрепим нашите кандидати от листата, които са един букет от опит, мъдрост, младост и енергия, професионализъм и почтеност.

С тях в следващия парламент ще доведем промяната до край.

Искам само да ви напомня, че когато тя започна преди 4 години, едно от нейните начала беше „Хасково гейт". Хасково беше превзет град, беше поробен от свои.

Промяната започна, но тя не е приключила. Нека заедно на 11-ти с №4 в бюлетината, с подкрепата на нашия отбор да довършим тази промяна и в Хасково, в областта, и в цяла България.

Ще направим промяната, защото знаем и можем. Защото сме готови с ясен и конкретен план - ден по ден и стъпка по стъпка. В това нямаме никакво съмнение, особено с тази огромна подкрепа, която виждаме тук.

Но голямата промяна в политиката и за България е в промяната на морала, в почтеността. Трябва да управляват хора без зависимости, нито от икономически кръгове, нито от чужди за България интереси.

Ние сме такива - хора, които служим на българския национален интерес, които както досега, така и занапред ще отдадем силите си за сигурност в промяната с грижа за всеки един от вас.

№4 на 11-ти - гаранция за победа и промяна, за просперитета на България, за добруването на българския народ, за бъдещето на всяко едно българско семейство.
Победа! На добър час и кураж и сили! Чака ни много работа. Ще променим България заедно!