Деми Мур и Брус Уилис отпразнуваха заедно 30 годишния рожден ден на дъщеря си
Секция: Шоубизнес
21 Юли 2021 19:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Деми Мур и Брус Уилис отпразнуваха заедно 30 годишния рожден ден на дъщеря си

/КРОСС/ Деми Мур и Брус Уилис може и да не са съпрузи вече повече от две десетилетия, но при всеки специален повод те демонстрират, че все още продължават да бъдат семейство, обединено от дълбокото уважение, което изпитват един към друг, както и от силната им любов към трите им наследници. Пореден пример за това е факта, че вчера бившата двойка отпразнува заедно 30-ата годишнина на своята дъщеря Скаут, която публикува в личния си Инстаграм профил кадър с родителите си от тържеството по случай личния ѝ празник, състояло се сред под открито небе, някъде из живописната природа на Калифорния.

На изображението тримата позират пред фотографския обектив с широки усмивки, облечени в ежедневни дрехи, преди да ги захвърлят настрана, оставайки по бански костюми, тъй като една от атракциите на тържеството всъщност е голяма надуваема водна пързалка. Освен това, от 24-часовите истории, качени от рожденичката в платформата, става ясно, че през по-голямата част от деня тя и гостите ѝ са събирали сили за танците вечерта, припичайки се под жарките лъчи на юлското слънце на брега на река, минаваща през подножието на възвишение с борова гора.

Именно от там брюнетката, която отдавна е тръгнала по стъпките на майка си и баща си, заставайки пред камерата в продукциите "Алената буква", "Закуска за шампиони", "Бандити" и т.н., реши да зарадва своите последователи във виртуалното пространство, качвайки няколко снимки, на които е облечена в ярко жълто плажно облекло от две части, разкриващо фигурата ѝ.

"На 30 - благодарна, хидратирана и изпълнена с любов! Най-хубавата година досега", написа тя към публикацията си, събрала хиляди харесвания и множество пожелания сред коментарите под нея.

Звездата от "Умирай трудно" може и да няма акаунт в социалните мрежи, където да отбележи хубавия повод, за сметка на това обаче някогашната му половинка не само има такъв, но и го стори за двама им, споделяйки от тяхно име фотография на Скаут като бебе, направена в деня на раждането ѝ, придружена с думите "Обичаме те до луната и обратно". Наред с нея тя реши да качи и кадър от последната рекламна фотосесия, която двете заснеха за марката "Andie Swim", придружен с лично и трогателно послание, умилило почитателите ѝ.

"Ти пое по своя уникален път още преди 30 години, когато реши да се появиш на този свят 3 седмици и половина по-рано от предвиденото. Продължавай да вървиш напред, като продължиш да правиш смели, обмислени и безпогрешни крачки, както досега. Всеки ден се уча от теб, защото ти си моето вдъхновение! Гордея се с човека, който си днес, и за мен е чест да бъда твоя майка. Обичам те безумно много и се радвам, че споделям този живот с теб", гласят думите ѝ.