Предстоящи събития на 23 юли
Секция: Предстоящи събития
23 Юли 2021 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 23 юли

/КРОСС/ ***
София.
От 9.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Има такъв народ".
***
София.
От 10.15 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на ГЕРБ-СДС. ***
София.
От 11.30 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на "БСП за България".
***
София.
От 13.30 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Демократична България".
***
София.
От 14.45 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Движение за права
и свободи".
***
София.
От 16.00 часа на „Дондуков" 2 президентът Румен Радев ще проведе консултации с представители на парламентарната група на „Изправи се БГ! Ние идваме!"
***
София.
От 09.00 ч. ще се проведе пленарно заседание на Народното събрание.
***
София.
От 8.30 часа във фейсбук страницата на Министерския съвет стартира рубриката „Властта говори! Открито", като първи в нея ще участва министърът на икономиката Кирил Петков.
***
София.
От 09.00 часа чрез платформата CISCO Webex Meeting ще се проведе заседание на Столичния общински съвет.
***
София.
От 10.00 часа в Министерството на образованието и науката ще бъде представен анализът за обучението от разстояние в електронна среда през 2020/2021 г.
***
София.
От 10.00 часа на Мемориала „Гарнизонно стрелбище" ще се проведе възпоменателен митинг-поклонение по повод 79 години от разстрела на поета Никола Вапцаров.
***
София.
От 10.30 часа в зала 101 „Антарктида" в МВнР министърът на външните работи Светлан Стоев ще даде брифинг, на който ще бъдат направени анализ на организацията на изборите зад граница и предложения на МВнР, свързани с изборния процес.
***
София.
От 10.30 в хотел "ИнтерКонтинентал" ще се проведе международна конференция „Енергийна ефективност в многофамилни сгради - моделът „обслужване на едно гише" в България"
***
София.
От 11.00 часа в МРРБ ще се проведе среща между министър Виолета Комитова и кметове и фирми, засегнати от писмото на бившия председател на АПИ Апостол Минчев за спиране на всички строителни дейности на Агенцията.
***
София.
От 10:00 часа в офиса на ОИЦ-София - гр. София, бул. „Витоша" № 99, екипът на Областен информационен център София-град и София-област ще проведе среща с представители на медии по проект „Осигуряване ефективното функциониране на Областен информационен център София-град и Софияобласт за популяризиране на ЕСИФ в България през периода 2019-2021".
***
Благоевград.
От 11.30 часа в зала „22-ри септември" ще се проведе среща за обсъждане на проблема с неизплатените до момента финансови поощрения от бюджета на Община Благоевград за първо, второ и трето дете, родени през 2020 г. и 2021 г.
***
Бургас.
От 9.00 часа в административната сграда на „Индустриален и логистичен парк - Бургас" ще се проведе бизнес форумът „Добрите практики между синдикатите и бизнеса".
***
Добрич.
От 10.30 часа в голямата заседателна зала на Общината ще се проведе информационно събитие на тема „Европейските фондове в област Добрич и 10 години ОИЦ".
***
Добрич.
От 13.00 часа в Бизнес залата на Общината ще се състои пресконференция за представяне на първи работен вариант на новите линии на градския транспорт в града.
***
Добрич.
От 16.00 часа чрез приложението WEBEX ще се проведе онлайн публично обсъждане на актуализация на Програмата за капиталови разходи на Добрич.
***
Разград.
От 9.00 часа в Градския парк ще се състои откриване на 21-вата Детска
полицейска академия.
***
Стара Загора.
От 19.30 часа на сцената пред Общината ще се състои инициативата Танцово училище за всички.
***
Шумен.
От 10.00 часа в зала „Проф. Венета Вичева" ще се проведе публично обсъждане на касовото изпълнение на бюджета към 31 декември 2020 година.
***
Шумен.
От 13.30 часа в зала „Проф. Венета Вичева" ще се проведе общественото обсъждане за поемане на дългосрочен общински дълг с договор за банков кредит за финансиране на инвестиционните проекти: Рехабилитация на улична мрежа и междублокови пространства в град Шумен на стойност 15 000 000 лв. с ДДС; Рехабилитация на улици/части от улици в села на територията на община Шумен на стойност 3 000 000 лв. с ДДС.