Борисов се ваксинира с "Модерна"
Секция: ПОЛИТИКА
27 Юли 2021 10:26
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Борисов се ваксинира с "Модерна"

/КРОСС/ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се ваксинира срещу коронавируса с препарата на "Модерна". Следващата доза трябва да му бъде поставена на 24 август.

"Имам оплаквания към служебното правителство", заяви Борисов на въпрос дали има оплаквания със здравето.

След ваксината лидерът на ГЕРБ беше посъветван в следващите 24 часа да не консумира алкохол, сладко и всякакви други алергени, както и да не спортува в следващите 24 часа. "Ако вдигнете температура над 38 градуса, един парацетамол", допълниха лекарите.

Убеден съм, че поне по Европа и света без ваксина няма да могат да пътуват хората, като гледам мерките в Италия, Франция, Гърция, навсякъде. Аз съм против задължителните неща, но именно затова трябваше с много убеждаване, много обяснения от вас докторите, за да може да се постигне този колективен имунитет, изтъкна Борисов.Обръщам се към политическата класа, дайте това да ни е първата обединяваща тема. Ще се моля на всеки, който е гласувал за нас, да отида да се ваксинира, заяви Борисов.

След него ваксина си поставиха и Томислав Дончев и Младен Маринов. "Ваксинирайте се всички, не боли", заяви Младен Маринов.