Нетера стана член на TM Forum
Секция: БЪЛГАРИЯ
27 Юли 2021 15:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нетера стана член на TM Forum

Компанията се присъединява към алианс от 850 международни оператора, които обслужват 5 милиарда клиенти

/КРОСС/ Независимият глобален лидер в решенията за международна свързаност, DDoS защита, центрове за данни и мрежови услуги Нетера стана член на TM Forum - световна организация за насърчаване на цифровата трансформация чрез сътрудничество в телекомуникационната индустрия.

Членове на TM Forum са над 850 компании, които генерират 2 трилиона щатски долара приходи и обслужват пет милиарда клиенти в 180 държави. Чрез участието си в алианса Нетера ще се възползва от колективния опит при създаването и внедряването на нови услуги и технологични иновации и ще допринася за съвместното справяне със сложните предизвикателства в индустрията.

„Организациите трябва да се адаптират и да се променят бързо, за да запазят своята конкурентоспособност, да растат и да се възползват от новите възможности в съвременния цифров свят. Членството в TM Forum ще ни позволи да ускорим иновациите и дигиталната трансформация, за да можем да предоставяме по-ефикасни и ефективни решения за свързаност на нашите клиенти", коментира Невен Дилков, основател и управител на Нетера.

"Светът разчиташе на интернет повече от всякога, когато пандемията COVID-19 удари през 2020 г. Компаниите, които не бяха подготвени за тази нова дигитална реалност и не успяха да се променят и да се адаптират, пострадаха. С поглед към бъдещето едно е ясно - телекомуникационната индустрия трябва да си сътрудничи за доброто на всички", допълва Дилков.

Сред членовете на TM Forum са десетте най-големи телеком оператора в света, доставчици на комуникационни и цифрови услуги, телефонни компании, кабелни оператори, мрежови оператори, доставчици на облачни услуги, доставчици на цифрова инфраструктура, софтуер, оборудване, системни интегратори и консултанти по управление.

За да научите как Нетера може да помогне за подобряване на вашия бизнес и вашата мрежа, посетете neterra.net. За да говорите с член на нашия експертен екип за нашите услуги и решения, моля, изпратете ни имейл: contact@neterra.net