Охранители биха певицата Мила Роберт във Варна
Секция: Шоубизнес
28 Юли 2021 10:45
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Охранители биха певицата Мила Роберт във Варна

/КРОСС/  Певицата и актриса Мила Роберт и актьорът Кристиян Негалов са били нападнати и удряни с юмруци от служител на СОТ във Варна след скандал с друга компания в бар. За неприятната случка разказа самата Мила Роберт в профила си във Фейсбук.

По думите й, около 5 часа сутринта Кристиян Негалов, който е бил подпийнал, но не и агресивен, е комуникирал с компания от непознати младежи.

"Изведнъж един от тази компания агресира, без абслютно никаква причина и започна да налита на бой на Кристиян. Сдърпаха се, но всичко мина сравнително бързо, без кой знае какви последици. Компанията от момчета си тръгна. Ние останахме в бара сами (аз, Кристиян и още един наш приятел) и тъкмо се подготвяхме да си тръгваме и ние, изчаквайки другата компания да стигне по-напред, за да няма повторен сблъсък и какво се случва...", пише Мила Роберт.

Певицата допълва, че в бара се появяват петима служители на СОТ, които след въпрос към барманката започват да бият Негалов. Мила Роберт е успяла да заснеме видеоклип с най-агресивния от групата сотаджии.

"Някак успяхме да ги спрем, трудно, но успяхме и се запътихме към такситата, когато в гръб ни спря въпросният умопомрачен сотаджия и почна отново да млати Крис на една кола. Аз се опитвах да го спра, застанах пред Крис и му казах: "Аз съм жена и мен ли би ударил?" - добре, че попитах, получавайки удар с юмрук в сърцето. Едно просто "Да" нямаше да е достатъчно. Аз отвърнах с "уау", той ме удари втори път с юмрук в рамото. Избягахме му, качихме се в такси, наблюдавайки как сотаджията се отправя заплашително към таксито", разказва певицата.

Тя е категорична, че между нейната компания и сотаджиите не е разменена дори дума.